Quantcast

Šiurpus radinys krūmuose: žudikas pergudravo pats save?

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę savo darbo vietoje „Urmo“ bazėje buvo sulaikytas įtariamasis nužudęs sugėrovę, bet iškvietęs policiją į įvykio vietą kaip pilietiškas asmuo, esą radęs kažkieno kito nusikaltimo įkalčius.

Apie šį balandžio 24-osios radinį krūmuose tarp Elektrėnų ir Draugystės gatvių net nebuvo pranešta žiniasklaidai skirtose policijos suvestinėse. Esą dėl to, kad iš pradžių buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl ten rastos moters mirties priežasties nustatymo, nes pirminės palaikų apžiūros metu kito pagrindo pradėti tokį tyrimą nekonstatuota.

Tačiau, atlikę jų skrodimą, teismo medikai nustatė, kad moteris mirė dėl patirtų sunkių vidaus organų sužalojimų. Galimai ji spardyta ar net ant jos šokinėta.

Tada ir nuspręsta grįžti prie ją radusio asmens, kurio elgesys sukėlė įtarimų jau pačioje pradžioje. Iš pradžių jis teigė moters, kurią aptiko negyvą, esą eidamas pro šalį, nepažįstantis. Vėliau – kad žino ją iš matymo.

53-ejų metų įtariamasis velionės nužudymu buvo sulaikytas po keturių dienų nuo jo pranešimo apie šiurpų radinį – jau minėtoje ne per toliausiai esančioje savo darbo vietoje, kur naktimis dirbdavo pagalbiniu darbininku kraunant didmeninei prekybai daržoves.

Nors įtariamasis prisipažinti, kad yra prisidėjęs prie moters nužudymo nelinkęs – vis dar tvirtina, kad aptikęs jos palaikus netyčia, Kauno apylinkės teismas leido jį suimti maksimaliam terminui – trims mėnesiams. Teisėsaugininkai išsiaiškino, kad jis su 56-erių velione buvo pažįstami – kartu leisdavo laiką, dažniausiai vartodami alkoholį.

Pagal pareikštą įtarimą šiam save pergudravusiam kauniečiui gresia laisvės atėmimas iki penkiolikos metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Koks skirtumas

Koks skirtumas portretas
Seniai reikėjo grąžinti mirties bausme taip apsivalytu Lietuva nuo psichopatų,

Balta

Balta  portretas
Mes nieko nepadare sedim uzdaryti...Ar ne laikas grazinti Mirties bausme....apsivalytu tauta.ir....galvotu ka daro

Anonimas

Anonimas portretas
Labai jau humaniski mūsų įstatymai. Jau jis nuzmogejes. Kam dar tokius maitinti už mūsų mokėtojų pinigus
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių