Quantcast

Kokią paslaptį padės atskleisti naujas grybautojų radinys pakaunėje?

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vidurdienį Kauno teisėsaugininkai užregistravo dar vieną pranešimą apie netikėtą grybautojų radinį aplink Kauną esančiuose miškuose, kuris gali padėti atskleisti ne vienerius metus neįmenamos kriminalinės mįslės paslaptį.

Šį kartą miške, esančiame ties Neveronių seniūnijos Pabiržio kaimu, rasta žmogaus kaukolė ir kaulų fragmentai.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, šį radinį apie jį pranešęs grybautojas aptiko miško gilumoje. Tačiau, kadangi, sprendžiant pagal tai, kas likę iš žmogaus, jam kažkas nutiko ne vakar ir ne prieš savaitę, jau sunku pasakyti, ar jo palaikus buvo bandyta paslėpti.

Bet dar ir nelabai pavėluota, nes šalia rastų žmogaus kaulų aptiktos ir jo vilkėtų drabužių liekanos. Geriausiai išsilaikė džinsai. Tačiau ne vien tik pagal juos daroma pirminė prielaida, kad tai greičiausiai buvo vyras.

Pareigūnų visai nestebina, kad rastas, pirminiais duomenimis, ne visas žmogaus skeletas, nes dažniausiai tokiais atvejais anksčiau tokius radinius aptinka miško žvėrys, kurie ir išnešioja juos dalimis.

„Grybautojai, kaip ir akcijos „Darom“ dalyviai, pagrindiniai mūsų pagalbininkai, ieškant dingusiųjų be žinios“, – teigia teisėsaugininkai. Viena iš versijų – kad ir šį kartą susidurta su tokiu atveju. Tačiau neatmetama, kad ši mirtis galėjo būti ir smurtinė.

Nors tradiciškai tokiais atvejais pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti, nuspręsta, kad jam vadovaus Kauno apygardos prokuratūros prokurorai, besispecializuojantys žmogžudysčių tyrimuose.

„Pirmiausiai patikrinsime visus pastaraisiais metais dingusiųjų be žinios Kaune bei pakaunėje sąrašus. O po to lauksime teismo medicinos ekspertų išvadų apie nelaimėlio amžių ir galimą mirties priežastį“, – teigia teisėsaugininkai.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu bet ir svolačius tas Oblius

Nu bet ir svolačius tas Oblius portretas
Su juo ir važiavo susitikt Aivaras Kilkus, Oblius ir bus nužudes Aivarą, nu bet kaip geležinė gyvatė tas Baltrūnas(OBLIUS) , kai jį apklausinėjo policija jis tylėjo ir nepasakė kur paslėpė nužudes Aivarą. Jau labai gerai tiem žmogžudžiam LT, tyli užsičiaupes kai taves klause ir taip nutraukia kaltinimus ir paleidžia į laisvę kaip niekur nieko. Ir po šiai dienai žmogžudys laisvėj, o žmogaus nebėra gyvo.

KAUNAS

KAUNAS  portretas
AR BAIKERIS AR MONGOLAS AR KOKIA STUDENTĖ, JUK NE TIEK DAUG JAU YRA DINGUSIŲ BE ŽINIOS IR PAIEŠKOMŲ, GAL KAŽKAM BUS VILTIS,KAD SURASTAS SŪNUS, TĖVAS, BROLIS,KAD BŪTU GALIMA TURĖTI ARTIMOJO KAPĄ.

D

D portretas
Jo bus baikeris
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių