Quantcast

Šiurpi Jonavos mįslė: su kokiais laukiniais gyvūnais jos centre akistatos neišvengė velionis?

  • Teksto dydis:

Trečiadienio pavakarę Jonavoje – ant centrinėje jos dalyje telkšančio Joninių tvenkinio liepto aptiktas, kaip įtariama, laukinių gyvūnų sužaloto vietinio gyventojo kūnas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas šio 52-ejų metų vyro mirties priežasčiai nustatyti.

Velionis rastas sukniubęs ties šio tvenkinio krantu – ne per toliausiai prekybos centro „Lidl“ ir už jo esančių daugiabučių. Portalo kauno.diena.lt duomenimis, jo veidas buvo vandenyje.

Žmogaus, kurio juodi drabužiai buvo kontrastas apsnigtam lieptui, kūną pastebėjo nepilnamečiai.

Pranešus apie jų radinį Bendrojo pagalbos centro telefonu, į įvykio vietą buvo pasiųsti greitosios pagalbos medikai – galimai dar tikintis, kad nelaimėliui galima padėti, bei policija. Šios pareigūnai tradiciškai tokiais atvejais pasikvietė pagalbon ugniagesius gelbėtojus, nes pastebėtas žmogaus kūnas buvo apie trys metrai nuo kranto.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėse pranešama, kad jų prašyta ištraukti lavoną, esantį ant plausto tvenkinyje. Šis pasiektas ledo rogėmis. Tačiau atvertus žmogaus palaikus, pastebėtos smurto žymės, dėl ko nuspręsta kūno nejudinti, kol jį apžiūrės policijos tyrėjai. Tai atlikus, kūnas ištrauktas į krantą.

Kaip jos kolegos pasiekė lavoną, policijos atstovė atsakyti negalėjo. Tačiau ji patikslino, kad artimieji velionio pasigedo išvakarėse – antradienio vakare. Ir dėl to dar nebuvo kreiptasi į policiją.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, ugniagesius gelbėtojus sutrikdė velionio veide pastebėtos žaizdelės, primenančios įkandimus. „Galbūt tai bebrai?“ – kaip vieną iš galimų versijų kėlė pareigūnai.

Kol laukiama teismo medicinos ekspertų išvados dėl velionio mirties priežasties, belieka įtarti, kad jis galėjo sukniubti sutrikus sveikatai. Kitas klausimas, ką šioje nuošalokoje vietoje, nors ir daugiabučių pašonėje, šis pusamžis vyras veikė. Anot policijos atstovės, iki šio įvykio jis vietiniams pareigūnams nebuvo žinomas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dabar

Dabar portretas
Kai kiekviena diena randami lavonai be smurto žymių tai gal jis buvo vienas iš jų. Na o tada jeigu naktį tad galbūt uzjaute gyvunai (lapes,vilkai,šunys ).Tai ir apkramte.Tik ne bebrai.

Paf

Paf portretas
Bl et tai lansbiergerių veilslės aviganis

Feldfebelis Otto

Feldfebelis Otto portretas
Akivaizdu- tai buvo čiukačabra.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių