Quantcast

Šilainiuose „VW Golf“ partrenkė du žmones ir rėžėsi į medį (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Pamatę eismo nelaimę Šilainiuose greičiausiai ne vienas aiktelėjo iš nuostabos ir klausė „kaip taip įmanoma“? Pareigūnai ir medikai portalui kauno.diena.lt pateikė daugiau šios nelaimės aplinkybių, kurios, švelniai tariant, nepasirodė tokios šmaikščios.

Eismo nelaimė Šilainiuose esančioje Jotvingių gatvėje, ties 16 numeriu pažymėtu pastatu, įvyko apie 11.53 val. 

Paaiškėjo, kad 70-metė „Volkswagen Golf“ vairuotoja, išvažiuodama iš stovėjimo aikštelės ir sukdama į dešinę, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio.

Siekdama išvengti susidūrimo, moteris staigiai pasuko vairą ir užvažiavo ant šaligatvio, kur partrenkė du šaligatviu ėjusius pėsčiuosius, o po susidūrimo atsitrenkė į medį.

Į nelaimės vietą skubėjo ir greitosios pagalbos automobilis. Medikai vietoje apžiūrėjo sužalotus pėsčiuosius ir juos išvežė į gydymo įstaigą. Kauno greitosios pagalvos atstovai portalui kauno.diena.lt kol kas nukentėjusiųjų sužalojimų įvardyti negalėjo, tačiau patikslino, kad tai – 71 metų amžiaus vyras ir moteris.

Netrukus portalą kauno.diena.lt pasiekė vaizdo įrašas, kuriame nufilmuota, kaip „Volkswagen Golf“ užvažiuoja ant kelkraščio ir šia partrenkia juo ėjusius žmones.

Dėkojame kabelinės televizijos „Parabolė“ vadovui Steponui Zepčiukui už pasidalintą vaizdo įrašą.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTpartrenkt pėstiejirėžėsi į medįsužaloti pėstiejieismo nelaimė Kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ugne

Ugne portretas
EdTre, 2019-04-17 04:04 Vieno iš jų net neprilietė, o tas dramų karalius ant žemės parkrito ir nebeatsikėlė Tam dramu karaliui 75 metai, zmogus po 2 insultu ir sirdies smugio ejo su lazdele is poliklinikos ir pamates kad masina atskrieja i ji ir nunesa jo zmona zmogus norejo pasitraukt i sona ir krito smarkiai is isgascio. Galvok ka rasai zmogau nezinodamas situacijos.

Ugne

Ugne portretas
Kokias pievas rasot? Mano senelius partrenke, netgi vazdo irase matosi kad 0 masinu nei uz jos nei pries ja nera ji vaziavo tiesiai ir is lempos pasuko.

Silaininis

Silaininis portretas
Tai kad jos pagrindinis. Kaip suko taip ir paliko vaira susukta tiesiai i medi. Cia kazkas su smegenim jau 70m.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių