Quantcast

Šiaurės prospekte avariją sukėlė neblaivus „Volvo“ vairuotojas

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą Kaune įvyko avarija. Laimei, žmonės per ją nenukentėjo.

Policija pranešimą apie avariją Šiaurės prospekte gavo 19.09 val. Automobilis „Volvo“ rėžėsi į stovintį lengvąjį automobilį „Audi“ ir šis nuo smūgio užšoko ant stulpo ir jį nulaužė.

„Žmonės per eismo įvykį nenukentėjo. Avariją sukėlęs vairuotojas, pirminiais duomenimis, buvo neblaivus“, - portalui kauno.diena.lt sakė Kauno miesto policijos budėtojas.

Įvykio vietoje buvusi kaltininko žmona portalui kauno.diena.lt sakė, kad vyras, ko gero, per anksti pradėjo švęsti savaitgalį. Kaip ji suprato, „Volvo“ vairavęs vyras pasilenkė prie telefono ir tada galimai įvyko avarija, kai jo automobilis rėžėsi į Šiaurės prospekte stovėjusį „Audi“. Neatmetama, kad avarija galėjo įvykti ir dėl neseniai iškritusi sniego ir slidesnės kelio dangos.

Tik prieš 21 val. ugniagesiai prie „Audi“ prikabino grandines ir nutempė jį nuo stulpo. Netrukus atvažiavo techninė pagalba ir išsivežė avarijos kaltininko automobilį.

Šalikelėje stovėjęs automobilis virto metalo laužu. Nuo smūgio sumaitota visa galinė dalis, o priekis sudaužytas dėl apšvietimo stulpo į kurį buvo įstumtas. Greičiausiai automoilio nebeapsimokės, nes patraukus jį nuo stulpo, matėsi iš visų pusių vien sudaužymai.

Avarija sulaukė nemažai praeivių dėmesio. Visi stebėjosi, kad stovintis automobilis avarijos metu tiesiog buvo užmestas ant apšvietimo stulpo ir aptarė, kad iš sudaužytos transporto priemonės liko tik metalo gabalas.

 

 


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija Kauneautomobilis Volvoneblaivus vairuotojasavarija Šiaurės prospekte

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Avarija nutiko ketvirtadieni vakare o per tv3 zinios pasake kad avarija nutiko penktadienio 13 diena per menulio pilnati tai ir matosi kad veikia menulio pilnatis tv3 zinios:-)

cirkas

cirkas portretas
Gerbiamieji skaitytojai, nepalikite namie atšvaitų! Juk atšvaitas taip gerai atpsaugo nuo girto vairuotojo, ar ne?

Geras pelnas darbas

Geras pelnas darbas portretas
Aš uždirbu gerą atlyginimą iš nnamų 5394 - 7285 dolerius per savaitę, kas yra neįtikėtina, mažiau nei prieš metus buvau bedarbis siaubingoje ekonomikoje. Kiekvieną dieną dėkoju Dievui, kad turėjau palaiminimą gauti šias instrukcijas, ir dabar mano pareiga yra sumokėti už jas ir pasidalyti su visais. tiesiog sekite šią svetainę ... ....>>>> w­w­w.C­a­s­­h­­F­l­o­w­7­7.C­o­m
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių