Quantcast

Šešėlinei alkoholio rinkai – dar vienas Kauno kriminalistų smūgis

  • Teksto dydis:

Per kratas Kauno mieste, Kauno, Kaišiadorių ir Vilniaus rajonuose policija aptiko nelegalaus alkoholio, elektroninių cigarečių ir degalų.

Kaip trečiadienį pranešė policija ir prokuratūra, į šešėlinę rinką nepateks beveik 4 tūkst. litrų silpnųjų ir stipriųjų alkoholinių gėrimų, nepažymėtų Lietuvos teisės aktų nustatyta tvarka, daugiau nei 500 vienetų elektroninių cigarečių bei 280 vienetų skysto tabako.

Per kratas, vykusias praeitą ketvirtadienį ir penktadienį, taip pat rasta ir apie 4,1 tūkst. litrų dyzelinio kuro.

Kauno apskrities policijos Kriminalinės policijos Ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai kratas atliko tikrindami informaciją, jog galimai neteisėtai, neturint licencijos, leidimo, organizuojamas akcizais apmokestinamų prekių – stipriųjų alkoholinių gėrimų nepaženklintų lietuviško pavyzdžio prekių ženklais, sandėliavimas bei prekyba.

Įtarimai pareikšti dviem Kauno ir Kauno rajono gyventojams, gimusiems 1968 ir 1974 metais.

Tai jau antras tokio masto nelegalaus alkoholio ir tabako išaiškinimas Kauno mieste kovo mėnesį.

Ikiteisminis tyrimas atliekamas dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis. Už tai gresia bauda arba laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Antrojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Haltas

Haltas   portretas
kartais matau policijos ekipaza Vyzuonos gtv prie Versvu upelio ,idomu ka jie ten pasina ?gal irgi kokia baze kur visko yra , kazkur aplink yra ?

štai ką reiškia, kuomet 'otkatas' neduodomas

štai ką reiškia, kuomet 'otkatas' neduodomas portretas
vietos policijos lyderiams - tokia pasėkmė ...ir tie nevykėliai dar niekaip negali pasimokyti...

skiep

skiep portretas
dar kelkit akcizus ir bus kaip prie Vagnoriaus,ant kiekvieno kampo pilstuko nusipirkt galima.Jei alkoholis bevei 2 kartus brangesnis nei Vokietijoj,tai ko noret.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių