Quantcast

Senjoro laukia sunkios pagirios: prie vairo sėdo girtas ir apgadino tris svetimus automobilius

  • Teksto dydis:

Kaune prie vairo įkliuvo ne vienas girtas vairuotojas. Bet vienam jų pagirios bus itin sunkios – jis automobilių stovėjimo aikštelėje apgadino tris svetimas mašinas.

Kauno policijos pateikiamoje paros įvykių suvestinėje rašoma, kad sausio 15 d. apie 19.15 val. Kaune, Savanorių pr., automobilių stovėjimo aikštelėje, automobilis „Subaru Forester“, vairuojamas neblaivaus 72-ejų vyro, apgadino automobilius „Volvo XC“, „Opel Astra“ bei „VW Tiguan“. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,16 prom.

Tačiau tai ne vienintelis kaunietis, nusprendęs prie vairo sėsti neblaivus. Pasak Kauno policijos, sausio 15 d. apie 22 val. M. Gimbutienės g., automobilį „Audi Q5“ vairavo neblaivus 28-erių vyras. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,92 prom.

Dar vienas pilietis įkliuvo naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie 01.45 val. J. Basanavičiaus al. sustabdytas automobilį „VW Touran“ vairavęs 40-metis įpūtė 1,70 prom.

Visais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vairavimo esant neblaiviam, kai girtumas didesnis nei 1,5 prom.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:O

:O portretas
Kam čia Kirkilo nuotrauką įdėjote? :O

Baudos

Baudos portretas
Juokingos

O gal

O gal portretas
už žioplumą jau nebebaudžiama - juk anūkas Lietuvai pridarė milijoninius nuostolius su Taivanu ir nieko, o čia pamanyk 3 auto....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių