Quantcast

Savanorių prospekte nepažįstamieji peiliu sužalojo nepilnametę

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakare Kaune peiliu sužalota penkiolikmetė. Mįslingas incidentas įvyko apie 18 val. viename Savanorių prospekto daugiabučių, esančių prekybos centro „Hyper Maxima“ apylinkėse, kieme. 

Tiesa, neatmetama, kad tai galėjo įvykti ir kitur, tačiau į minėtą Savanorių prospekto kiemą sužeistai paauglei buvo iškviesti greitosios medikai.

Juos iškvietė atsitiktinis praeivis, kurio, pirminiais duomenimis, buvo paprašyta tokios pagalbos. Šis suaugęs asmuo teigė paties incidento nematęs.

Apie tai, kas įvyko, nelabai linkusi pasakoti ir pati paauglė, ir kartu su šia buvęs jos draugas, kuris taip pat –nepilnametis.

Abu jie žinomi policijai, kaip bėgantys iš namų. Nukentėjusioji yra iš Dainavos mikrorajono. Jos draugas, pirminiais duomenimis, – vietinis.

Neatmetama, kad su jais galėjo būti ir daugiau bendraamžių. Ir viena iš versijų – jie patys kažką užkabino, dėl ko ir nenori nieko pasakoti.

Penkiolikmetei konstatuota durtinė žaizda kojoje. Nors ji gana gili, rimtesnio pavojaus sveikatai nėra. Tačiau, pristačius sužeistąją į gydymo įstaigą, po žaizdos sutvarkymo ji buvo stacionarizuota.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Įtariamąjį viliamasi rasti greitai – jeigu tyrimui vertingos informacijos nesuteiks nukentėjusioji ar šios draugas, jos tikimasi rasti peržiūrėjus vaizdo kamerų įrašus. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čižas

Čižas portretas
Reiškes buvo už ka :)

Anonimas

Anonimas portretas
Labai jau prasti zurnalistai,net tiesos nebande issiaiskinti

B. B. d.

B. B. d.  portretas
Normaliai... Gavo y kupra :-)))) pacukai žinomi, viskas tuom pasakyta. Aš jau išsigandau, pagalvojau kad ant savanorių važiuojamosios dalies nusmeige !!!!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių