Quantcast

Savaitgalio nelaimėse Kaune dominavo pensinio amžiaus vairuotojai: nukentėjo keturi pėstieji

  • Teksto dydis:

Per dvi savaitgalio dienas Kaune bei pakaunėje nukentėjo keturi pėstieji eismo dalyviai. Dvi moterys, remiantis Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėmis, šviesiu paros metu sužalotos pėsčiųjų perėjose. Jas kliudė pensinio amžiaus vairuotojai. Vyresnis už juos buvo tik vienas iš nukentėjusiųjų.

Penktadienį apie 15 val. Kuršių g. pėsčiųjų perėjoje automobilio „Mercedes-Benz“ 70-metis vairuotojas kliudė 21-erių metų merginą. Ši po patirtų sužalojimų gydoma ambulatoriškai.

Beveik tuo pačiu metu kitame Kauno gale – A. Juozapavičiaus pr. automobilio „Toyota Camry“ 82-ejų metų vairuotojas, važiuodamas antrąja juosta link Vaidoto g., pėsčiųjų perėjoje ties Šančių kapinėmis, menančioje didelį atgarsį sukėlusią nepilnamečio žūtį, nepraleido ir sužeidė jam iš dešinės šia perėja ėjusios 44-erių moters.

Šeštadienio eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės, Kaune bei pakaunėje registruoti dar neprašvitus arba jau sutemus.

Apie 3 val. nakties Kauno rajone, Šlienavos kaimo J. Biliūno gatvėje, nežinomas sidabrinės spalvos automobilio vairuotojas partrenkė bei sužalojo šalia stotelės stovėjusį 33-ejų pėsčiąjį. Ir pasišalino iš įvykio vietos.

Apie 18.50 val. Kaune, S. Žukausko gatvėje, 70-metis automobilio vairuotojas, važiuodamas link P. Lukšio gatvės, nepastebėjo per gatvę iš kairės į dešinę ėjusio 88-erių pėsčiojo, kliudė jį ir sužalojo.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTsužaloti žmonėsnelaimė Kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Baikit varyti ant vyresniu, net koktu skaityti! Matom,kaip vaziuoja tie pacanai - laksto,lyg gatves tik jiems priklausytu. Greiti visada virsija ir daugiausia avariju vien per juos. O cia akcentuoja senjorus. Bjauru! Patys busite senjorais, nespesit ir pamatyti, kaip tas laikas ateis. Jokios pagarbos. Jaunimas laksto nieko neziuredamas ir ka - jiems galima? Kokia baisi ta Lietuva, kuri negerbia vyresniu zmoniu! Ir kas jiems iskiepijo toki poziuri? Valdzia, su mizernomis pensijomis ir kt. nesamonemis. Bloga nuo tokios valdzios ir tokio jaunimo poziurio, nors tikiuosi,kad ne visas jaunimas toks!

Petras

Petras  portretas
Kvailiu karalysteje taisykles negalioja.Mieste visi vaziuoja 60-70 greiciu,atseit "kieti",jei vaziuoji tvarkingai jiems atrodo kad tu - "lochas".Apie posukio rodyma neverta kalbeti.Pestieji,kaip avinu banda.SENIS 300 kartu teisus!!!!!

Senis

Senis portretas
Net nepaziuri i gatve pestieji ,kai zengia i pesciuju pereja! Inike i telefona ,uzsideje ausines zengia taip ,lyg vienas gyventu mieste! Nevisada ir gali geba sustoti vairuotojas ,gali ir stabdis atsisakyti- pesciajam po ui,jo pirmenybe- todel karts nuo karto ir traiskomi siti drasuoliai. Deby le, pazvelki i kaire i desine ,isitikines ,kad saugu eiki per gatve!
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių