Quantcast

Savaitgalio dvikovos tarp keturračių ir dviračių vairuotojų: nugalėtojų Kaune nebuvo

  • Teksto dydis:

Kaip jau rašyta, per kelias sekmadienio valandas Kaune bei pakaunėje įvyko du eismo įvykiai, kuriuose dalyvavo motociklininkai. Skeptiškai nusiteikusių komentatorių žiniai – ne visada jie būna dėl tokių susidūrimų kalti.

Anot policijos, dėl 13.48 val. Šilainiuose, Baltijos gatvėje, įvykusio motociklo „Honda“ ir automobilio „VW Touran“ susidūrimo kaltas pastarojo 37-erių metų vairuotojas, kuris, išvažiuodamas iš daugiabučių namų teritorijos ir sukdamas į kairę, nepraleido pagrindine gatve – antrąja eismo juosta važiavusio 28-erių metų motociklininko. Deja, į gydymo įstaigą iš įvykio vietos buvo pristatytas pastarasis.

Tuo tarpu dėl 17.21 val. Kauno rajone, Raudondvaryje, įvykusio automobilio „Opel“ ir motociklo „Suzuki“ susidūrimo greičiausiai kaltas „žioplį“ pagavęs pastarasis. Kauno kelių policijos suvestinėse konstatuojama, kad 24-erių metų motociklininkas atsitrenkė į sustojusį automobilį „Opel“, kurį vairavo porą metų vyresnis jo bendraamžis. Ir po šio susidūrimo motociklininkui prireikė medikų pagalbos. Jis taip pat buvo pristatytas į gydymo įstaigą.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, praėjusį savaitgalį, tiksliau – nuo penktadienio iki sekmadienio popietės, Kaune bei Kauno rajone iš viso nukentėjo trys motociklininkai. Dar vienas šios transporto priemonės susidūrimas su lengvuoju automobiliu įvyko Raudondvario plente. Tik šį kartą – dėl susidūrime nedalyvavusio, tačiau jį lėmusio kito automobilio vairuotojos kaltės. Ši 60-metė, įvažiuodama automobiliu „Lexus“ penktadienį, 16.20 val., į Raudondvario plentą iš šalutinės Aukštutinių Kaniūkų gatvės, nepraleido pagrindine gatve važiavusios motociklininkės. Ši, bandydama išvengti susidūrimo, dar bandė savo „Yamaha“ guldyti. Tačiau slysdamas motociklas susidūrė su priešpriešinėje eismo juostoje važiavusiu automobiliu „Chrysler“. 32-ejų metų motociklininkė taip pat nukentėjo.

Šeštadienio pavakarę tame pačiame Raudondvario plente nukentėjo ir 60-metis dviratininkas. Ant jo, išvažiavusio į nereguliuojamą pėsčiųjų perėją automobilių srautui iš dešinės, užvažiavo antra eismo juosta Kauno centro link važiavęs 20-metės vairuojamas automobilis „Peugeot“. Krisdamas ant asfalto, dviratininkas susižalojo.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTmotociklo avarijaketurratisavarija Kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių