Quantcast

Savaitgalį šeimose liejosi smurtas: kumščius į darbą paleido ir 80-metis

  • Teksto dydis:

Peržvelgus Kauno policijos savaitgalio įvykių suvestinę galima daryti išvadą – laisvadienius tautiečiai leidžia lėbaudami, o tuomet prasiveržia smurtas.

Kaip praneša pareigūnai, gruodžio 13 d. apie 15.30 val. į Kauno ligoninę iš namų pristatytas ir dėl galvos sumušimo paguldytas 17-metis, kurį gruodžio 13 d., galimai naktį, Kauno r., sodyboje, sumušė nenustatyti asmenys. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymus sveikatos sutrikdymo.

Dar vienas smurto protrūkis užfiksuotas gruodžio 13 d. apie 17 val. Kaune esančioje Gintaro g. Kaip praneša policija, neblaivus (3,08 prom.) 56-erių vyras smurtavo prieš 59-erių moterį.

Tos pačios dienos vakarą, apie 21.35 val., Kaune, Pajiesio g., neblaivus (1,30 prom.) 44-erių vyras smurtavo prieš neblaivią (2,50 prom.) 54-erių moterį.

Kumščius į darbą paleido ir pakaunės gyventojai. Remiantis Kauno policijos duomenimis, sekmadienį apie 12 val. Kauno r., Garliavos sen., 49-erių vyras smurtavo prieš 37-erių moterį.

Veiksmo netrūko ir Kaišiadorių rajone. Pareigūnai informuoja, kad sekmadienio popietę, apie 14 val., teko tramdyti neblaivų (0,35 prom.) 80-ies vyrą, kuris smurtavo prieš  82-ejų moterį.


Šiame straipsnyje: smurtassmurtas šeimojesmurtavo prieš moterįpagalba moterims

NAUJAUSI KOMENTARAI

matomai mociute atsisake

matomai  mociute  atsisake   portretas
vygdyt moters pareigas.......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių