Quantcast

Romainiuose užpulta paauglė: pradėjo smaugti ir vilkti į miškelį

  • Teksto dydis:

Policija tebeieško vyro, kuris šeštadienį Romainiuose sekė ir užpuolė keturiolikmetę. Tik atsitiktinumo ir neabejingos praeivės dėka paauglei pavyko ištrūkti, su portalu kauno.diena.lt įvykio aplinkybėmis pasidalijo nukentėjusiosios draugė.

Kauno policijos atstovai portalui kauno.diena.lt teigė, kad dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymus sveikatos sutrikdymo.

„Nusikalstama veika įtariamas asmuo ieškomas“, – pirmadienį pareigūnai informavo portalą kauno.diena.lt, nurodydami, kad pranešimas apie nepilnametės užpuolimą gautas šeštadienį apie 18.10 val.

Pranešta, kad Kaune, Raudondvario pl., apie 17 val. keturiolikmetę užpuolė nepažįstamas asmuo.

Romainiškiai ėmė aktyviai dalytis perspėjimais būti budriems ateityje, o taip pat raginimais atsiliepti įvykio liudininkus ar vairuotojus, prieš ar po įvykio važiavusius vadinamuoju „Regitros“ kalnu, Raudondvario pl., Šilainių pl., Romainių g., ir kurių vaizdo stebėjimo kameros galbūt galėjo užfiksuoti įtariamąjį.

Vyras apibūdintas apie 175-180 cm ūgio, liesas, trumpų plaukų arba plikas, turėjo rudą popierinį maišą, buvo tamsiai apsirengęs, dėvėjo juodą medicininę kaukę.

Pribėgo ir užpuolė iš nugaros, pradėjo smaugti ir vilkti link miškelio.

Portalui kauno.diena.lt nukentėjusiosios drauge S.P. prisistačiusi mergina papasakojo visą įvykių seką. Nenujausdama nieko blogo paauglė iš Romainių leidosi kalnu. Kelias veda link Raudondvario pl. „Regitros“.

„Vyras ėjo priešinga puse, bet pamatęs merginą pradėjo ją sekti ir taip pat leidosi kalnu. 4 min. sekė, kol nebeliko pro šalį važiuojančių mašinų, tada pribėgo ir užpuolė iš nugaros, pradėjo smaugti ir vilkti link miškelio. Laimei, pro šalį ėjusi moteris su šunimis viską pamatė ir pradėjo šaukti, taip pat tuo metu artėjo mašina. Vyras, išgirdęs moters šauksmą, paleido 14-metę ir pabėgo į mišką. Moteris, važiavusi automobiliu, irgi sustojo padėti mergaitei“, – teigė pašnekovė.

Asociatyvi Shutterstock nuotr.

Anot jos, užpultoji „liko sveika, tik patyrė nesunkių sužalojimų“. Neabejotina, kad patyrė ir didžiulį stresą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tadas Blinda

Tadas Blinda portretas
Prievartautojus reikia priverstinai kastruoti ir by#ius tuos nupjautus jiems ant kaktos prisiūti,kad iš tolo matytųsi kas per čmo....

tukas

tukas portretas
Tokius niekšus būtina naikinti nes laisvės partija tai jų masinio veisimosi erdvė

K

K portretas
o kur balsuotojų už Laisvės partiją komentaai?
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių