Quantcast

Savaitės lakstūnė: pusamžė vairuotoja pakaunėje greitį viršijo kone trigubai

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai praėjusią savaitę, spalio 24-30 dienomis, toliau tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (KET). Per savaitę mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksuoti 668 greičio viršijimo atvejai.

Praėjusios savaitės lakstūnė užfiksuota penktadienį. Spalio 28 d. apie 13.40 val. Kauno r., Pagynės k., automobilis „Infiniti“, vairuojamas 52-ejų moters, ten, kur leistinas važiavimo greitis 50 km/val., važiavo 121 km/val. greičiu. Automobilio vairuotojai surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Spalio 29 d. apie 15.30 val. Kaune, M. Gimbutienės g., policijos pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį BMW, vairuojamą 31-erių vyro. Vairuotojas pareigūnams prisipažino, jog vartojo silpnuosius alkoholinius gėrimus. Vyrui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,44 prom.

Savaitgalį pareigūnai vykdė policines priemones, skirtas neblaiviems vairuotojams ir kitiems KET pažeidimams išaiškinti.

Jų metu policijos pareigūnai Kaune patikrino apie 1,6 tūkst. transporto priemonių ir išaiškino du neblaivius vairuotojus (0,52 prom.; 0,71 prom.).

Vykdytų priemonių metu policijos pareigūnai užfiksavo ir kitų KET pažeidimų, tarp kurių – penki vairuotojai, kurie transporto priemonę vairavo neturėdami teisės to daryti, du vairuotojai vairavo neįregistruotas transporto priemones ir kiti pažeidimai.

Iš viso per savaitę pareigūnai nustatė šešis neblaivius automobilių vairuotojus ir keturiolika asmenų, kurie vairavo transporto priemones neturėdami tam teisės.

Kauno apskrityje šiais metais žuvo dvylika eismo dalyvių (pernai iki spalio mėnesio pabaigos – trylika), dar 595 sužeisti (pernai iki spalio mėnesio pabaigos – 515).



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha.... pav;- Airijoj si ,,,lakstune,,

cha.... pav;- Airijoj si ,,,lakstune,, portretas
gautu daug-tukstantine bauda ir butu teises atimtos labai ilgam laikuj ....

" Eikit drasiai privalo praleisti"

" Eikit drasiai privalo praleisti" portretas
" Reiketu leisti vaziuoti kokiu nori greiciu mieste ar gyvenvietej " , tada ir piesteji gal pasisaugotu patys o dabar eina per pereja net neziuri ,net neisitkina ar saugu ir vairuotojas buna kaltas. Ir dar " pastebejus , kad pestysis eina ne per pereja ( kuri yra netoliese ) uzvyti ji net ir saligatviu " tada pasibaiktu zutys perejose ,

Kaimelio realybė

Kaimelio realybė portretas
Jos Kaune gyvuliuoja nebaudžiamos,per perėjas bobutes ir vaikus traiško o farai vaikus su džontais gaudo...ir ilgam sodina.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių