Quantcast

Šančiuose susidūrė „Renault“ ir sunkvežimis, prireikė medikų pagalbos

  • Teksto dydis:

Penktadienį po pietų pastaruoju metu avaringumu pasižyminčiuose Šančiuose įvyko eismo nelaimė. Jos metu nukentėjo moteris.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pranešimas apie eismo nelaimę gautas 14.46 val.

Pareigūnai gavo informacijos, kad A. Juozapavičiaus pr. susidūrė lengvasis automobilis „Renault“ ir sunkvežimis MAN.

Pirminiais policijos duomenimis, medikų pagalbos prireikė lengvajame automobilyje važiavusiai 27-erių moteriai. Kol kas neaišku, ar vairuotojai, ar keleivei. Ji apžiūrėta nelaimės vietoje. Apie sužalojimus informacijos kol kas nėra.

Dėl šios eismo nelaimės važiuojantiems link miesto centro gali tekti strigti spūstyje. Esant galimybei rinkitės alternatyvų maršrutą.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarijaavarija LTavarija Šančiuose

NAUJAUSI KOMENTARAI

uffo

uffo portretas
labai daznai sitoje gatveje pestieji pirma juosta vaziuojant pasimato esant 5 metrams pries pereja nes pestieji stovi pasislepe uz zenklo arba uz sviestuvu.. vien per siuos metus 3 kartus vaziuodamas buvau istiktas staigaus soko kada vaziuojant 55 greiciu kokie 5 metrai pries pereja pamatai jog uz situ pristatytu nesamoniu stovi zmogus ir laukia gerai kad laukia kol praleisi.. zinoma tu praleist negali nes masina per 5 metrus nesustos

Tutis

Tutis portretas
Priemus istatyma "reik praleist pasirengusi pereiti gatve" pasipyle chaosas Pasirengima traktuoja kiekvienas savaip Iskur man zinot kaip pasielgs prieki vaziuojantis Arba sugalvos praleisti is salutines gatves ivaziuojanti Debilizmas kazkoks gatvese Pestieji isvis nevaldomi ir neprognozuojami Mano nuomone vaziuojamoji dalis skirta automobiliams ir pesciuju reikalas saugotis

Ir kur jūs nx skubat!

Ir kur jūs nx skubat! portretas
Matyt kad norit kuo greičiau po žemėm palyst nesulaukus nei vasaros, nei Šv.VELYKŲ. Ar jum čia slidu, ar plikledis, ar tamsu kaip ruroj, kad nematot nei kas darosi palei nosį. Gatvė plati, lygi kaip ledas, nei duobių, oras puikus, ir vistiek atsiranda avėpizdų kaip čiučialų.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių