Quantcast

Šančiuose rastas negyvas vyras: ant kūno – smurto žymės

  • Teksto dydis:

Sekmadienio pavakarę prie vieno Žemųjų Šančių medinuko užfiksuota specialiųjų tarnybų apgultis. Jai užsitęsus, pasklido kalbos apie Kaune užregistruotą dar vieną nužudymą. Tačiau šiandien Kauno policija informavo, kad ikiteisminio tyrimo dėl to nuspręsta nepradėti, nors įvykio aplinkybės dar tiriamos.

Kaip jau rašyta, sujudimą pastebėję kauniečiai kreipėsi į portalą kauno.diena.lt.

„Kas vyksta A. Juozapavičiaus pr., netoli M. K. Čiurlionio tilto? Pilna policijos ekipažų“, – tokį klausimą šiek tiek po 18 val. atsiuntė Kostas.

Peradresavus jį Kauno policijos atstovei, ši paaiškino,  kad apie 15.46 val. gautas pranešimas apie viename minėto prospekto name rastą vyro lavoną su smurto žymėmis.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Policijos pareigūnai dirbo įvykio vietoje iki pat vakaro. O šiandieninėse Kauno apskrities policijos suvestinėse pranešta, kad dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Tačiau patikslinta, kad velionio, kuriam buvo 33-eji, smakre konstatuota pjautinė žaizda.

Į natūraliai kylantį klausimą, kodėl tuomet pradėtas ikiteisminis tyrimas ne dėl nužudymo, o dėl mirties priežasties, Kauno policijos atstovė atsakė, kad remtasi įvykio vietoje dirbusių ekspertų pirmine išvada. O šie teigė, kad nusikalstamos veikos požymių nenustatyta, t.y. galimai velionis galėjo susižaloti ir pats. Tačiau galutinai tai bus galima konstatuoti tik baigus pradėtą ikiteisminį tyrimą.

Paaiškėjo ir, kad velionis nebuvo buto, kuriame rastas, šeimininkas. Jis, anot policijos atstovės, – iš visai kitos Kauno dalies. O apie tai, kad jis negyvas, Bendrajam pagalbos centrui pranešė kažkoks vyras. Nuvykus patikrinti gautos informacijos, ši pasitvirtino.

Tačiau policijos atstovė negalėjo patvirtinti viešai sklandančios informacijos, kad šis įvykis vainikavo eilines išgertuves minėtame bute. Anot policijos atstovės, šis adresas iki šio įvykio nebuvo pareigūnams žinomas. 


Šiame straipsnyje: ŠančiaiA. Juozapavičiaus prospektasvyro lavonasnegyvas vyrassmurto žymėspagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
kiek daug nuotraukose kulturos paveldo....

Anonimas

Anonimas portretas
tai pats pasipjovė???

tuos sancius senu senovej reikejo

tuos  sancius  senu senovej reikejo portretas
padegt is visu pusiu ,po to su buldozeriais islygint ir parka padaryt prie nemuno ....
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių