Quantcast

Šančiuose pavogė automobilį ir jį norėjo išardyti dalimis, tačiau pareigūnai buvo greitesni

  • Teksto dydis:

Gruodžio 27 d. Kauno pareigūnams per labai trumpą laiką pavyko išaiškinti automobilio vagystę – ryte nugvelbę „Toyota Yris Hybrid“, vakare ilgapirščiai jau buvo pareigūnų rankose.

Gruodžio 27 d. apie 9.15 val. Kaune, A. Juozapavičiaus pr., pastebėta, kad iš uždaros automobilių stovėjimo aikštelės pavogtas 2016 metų laidos automobilis „Toyota Yaris Hybrid“.

Tos pačios dienos vakare, apie 20.25 val., Kaune, Švenčionių g., pareigūnai surado pavogtą automobilį, kurį jau buvo spėta dalinai išardyti. Sulaikyti ir du vyrai, siejami su šio automobilio vagyste.

Pareigūnai aptiko ne tik pavogtą automobilį, bet ir tris galimai dujinius šaunamuosius ginklus, kurie buvo laikyti be leidimo. Šiuo metu ginklai yra paimti, atliekamas jų tyrimas, po kurio bus sprendžiama, ar pradėti ikiteisminį tyrimą. Kartu rasti ir įvairūs įrankiai (elektroninis užvedimo įrenginys, laužtuvai ir kt.), galimai naudoti automobilių vagystėms.

Kauno policijos nuotr.

Praeityje už eilę nusikaltimų – vagystes, smurtą, viešosios tvarkos pažeidimus, narkotines medžiagas – teistas kaunietis (gim. 1982 m.) ir anksčiau neteistas, taip pat Kauno miesto gyventojas (gim. 1962 m.) – sulaikyti. Po asmenų apklausų bus sprendžiama dėl kardomųjų priemonių paskyrimo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Už didelės vertės svetimo turto vagystę gresia laisvės atėmimas iki 8 metų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hm

Hm portretas
Šančiai banditėlių lopšys

Anonimas

Anonimas portretas
Rankas kapoti parazitams.

Taip toliau

Taip toliau portretas
Tik geriau ardykite BMW, tie debilai padarė pėsčiūjų perėjas karo zona.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių