Quantcast

Netikėtai mirė šaulys, Lietuvos paralimpinės rinktinės atstovas R. Milevičius

  • Teksto dydis:

Penktadienį Rukloje rastas mirusio Lietuvos šaulių sąjungos šaulio, ilgamečio nacionalinės paralimpinės rinktinės kineziterapeuto Remigijaus Milevičiaus kūnas.

Kaip teigiama Policijos departamento paros įvykių suvestinėje, liepos 16 d. apie 18.50 val. Jonavos r., Rukloje, rastas mirusio Lietuvos šaulių sąjungos šaulio kūnas be išorinių smurto žymių.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.


Netikėtai Amžinybėn iškeliavo mūsų brolis šaulys Remigijus Milevičius (1981 m. rugpjūčio 7 d. – 2021 m. liepos 16 d.)

R. Milevičius gimė 1981 m. rugpjūčio 7 d. Raseiniuose. Įgijęs kineziterapeuto specialybę, Remigijus ne tik padėdavo įvairių negalavimų kamuojamiems raseiniškiams, bet ir nuo 2012 m. kone visą savo laisvalaikį skirdavo neįgaliesiems sportininkams. Su Lietuvos neįgaliųjų lengvosios atletikos rinktine dalyvavo 2012 m. Europos čempionate, 2013 m. pasaulio čempionate, 2015 m. pasaulio čempionate, 2016 m. Europos čempionate, 2016 m. Rio de Žaneiro paralimpinėse žaidynėse, 2017 m. pasaulio čempionate, 2018 m. Europos čempionate. Pats Remigijus sakydavo, kad didžiausias atlygis už pagalbą sportininkams su negalia – jų pačių ištartas „Ačiū“.

Remigijus Milevičius prisiekė Lietuvai ir įsijungė į Vytauto Didžiojo šaulių 2-osios rinktinės Raseinių 207-osios kuopos gretas.

Remigijus degė meile žmonėms ir Lietuvai, stengėsi padėti kiekvienam negailėdamas savęs. Liūdime netekę brolio šaulio Remigijaus – nuoširdaus žmogaus, atsidavusio savo Tėvynei piliečio.

Vytauto Didžiojo 2-osios rinktinės vadas ats. kpt. Vytautas Žymančius ir visi broliai ir sesės šauliai nuoširdžiai užjaučia Remigijaus artimuosius, draugus bei bendražygius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

užuojauta

užuojauta portretas
gal galėtumėte paskelbti sąrašą žmonių, kurių mirties tikimasi?

Jooooooooooooooo \\\\\.../////

Jooooooooooooooo   \\\\\...///// portretas
Gaila žmogaus,ar pasiskiepyjo???.Per vėlai švanc"bergis patarimą skėlė,nesuspėjo dar ir cepeliną būtų gavęs.

po vitamino

po vitamino portretas
i peti
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių