Quantcast

Reidas Kaune: gatvėmis važinėja ir išgėrę, ir beteisiai vairuotojai

  • Teksto dydis:

Liepos 23 d. Kauno policijos pareigūnai vykdė reidą Europos pr. ir Birštono g. Jo metu nustatytas ne vienas neblaivus vairuotojas.

Skaičiai iškalbingi

Iš viso pareigūnai patikrino per 2200 transporto priemonių bei jų vairuotojų. Nustatyti penki vairuotojai, kurie sėdo vairuoti transporto priemones būdami neblaivūs. Visiems jiems nustatytas lengvas girtumo laipsnis. Du vairuotojai, kaip paaiškėjo, vairuoja neblaivūs ne pirmą kartą. Vienas jų, kuriam nustatytas 0,67 prom. girtumas, įkliuvo antrą kartą, o kitas, kuriam nustatytas 0,44 prom. girtumas – net trečiąjį kartą. Jam teisė vairuoti atimta jau buvo du kartus.

Dar 15 vairuotojų taip pat buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo nustatytos leistinos normos. Vykdytos priemonės metu nustatyta ir keletas atvejų, kuomet vairuotai naudojosi mobiliojo ryšio telefonais, buvo neapdraudę savo transporto priemonių civilinės atsakomybės draudimo ar viršijo nustatytą leistiną greitį.

 

 

Dar didesnis dėmesys

Tokios ir panašios eismo saugumo priemonės vykdomos nuolat. Tačiau Kauno apskrities pareigūnai prasitaria, kad šį savaitgalį, kaip ir kolegos kitose apskrityse, skirs dar didesnį dėmesį neblaiviems vairuotojams nustatyti, dėl kurių, pasak statistikos, dažnai įvyksta ne viena skaudi nelaimė kelyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Artas

Artas portretas
Ne tik vairuotojai... kelius remontuojantys darbuotojai taip pat po gatves slaistosi po gatve "pripute" iki "netbetepa" ... pvz kestucio gatveje ...

Reidas

Reidas  portretas
Reiketu reido ir nepaklusniems Aleksoto skrajunams. Duodasi kai kurie jau antra savaite su savo cesnom, garsas virs 100 decibelu. Bet jiems ir Kauno valdziai ne motais gyventoju skundai

Ne už bet ką

Ne už bet ką portretas
Čia tam kuris rašo, kad atiminėja teises už bet ką ir turim rezultatą. Tu teisus, reikia tuos kurie sėda prie vairo, kai teises atimtos sodinti į kalėjimą, gal tada veiksmingiau bus.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių