Quantcast

Raudondvario plente – automobilio ir motociklo avarija: motociklininkas perduotas į medikų rankas

  • Teksto dydis:

Trečiadienio popietę Raudondvario plente susidūrė lengvasis automobilis ir motociklas. Pastarojo vairuotoją į gydymo įstaigą išsivežė medikai.

Pasak Kauno apskrities pareigūnų, pranešimas apie avariją Kaune, Raudondvario plente, prie 205 numeriu pažymėto pastato, buvo gautas rugsėjo  1 d. 14.40 val.

Informuota, kad čia susidūrė lengvasis automobilis „Volkswagen Passat“ ir motociklas. Į įvykio vietą vyko pareigūnai ir medikai.

Motociklo vairuotojas dėl sužalojimų išvežtas į gydymo įstaigą apžiūrai.

Pirminiais duomenimis, lengvojo automobilio vairuotojas – blaivus, o motociklininko blaivumas nebuvo tikrintas dėl sveikatos būklės. Tyrimą gydymo įstaigoje atliks medikai.

Avarijos vietoje, ant kelio, yra duženų bei išbėgę tepalai. Važiuojamąją dalį plaus ugniagesiai. Todėl šioje vietoje galimos spūstys. Pareigūnai pataria esant galimybei rinktis kitą maršrutą.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LTmotociklaslengvasis automobilisraudondvario plentas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Tik Lietuvos Bananu respublikoje gyvuliai su skarbonkemis uzmusineja ir zaloja motociklu vairuotojus.TO-LABUSAI SUKNISTI-MOTOCIKLAS SKIRTAS,KAD NESTOVETI KAMSCIUOSE IR NEUOSTYTI JUSU BEZDALU,DEL TO IR VAZIUOJA TAR JUOSTU,KOKIOJE ISPANIJOJE AR ANGLIJOJE JUS MOTOCIKLININKAI ISTRAUKTU UZ TOKI MASTYMA IS MASINU SALONU IS DANTIS ISMUSTU.IDIOTAI JUS PRAKEIKTI.

aš portretas
apie motociklininkų vairavimą,kiekvienas vairuotojas gali pasakyti,nagli,lendantys užakių transportui,nesilaikantys jokių taisyklių, okai atsimuša belysdami į auto,savęs kaltais nepripažįsta,tada jau ieško ko nepametę, stovi sankryžoj kelių juostų kelyje,visada atlaviruoja tarp mašinų morociklas ir užlenda už akių, o jei belįsdamas nemato posūkio iš auto tai būna kad susiduria,ir tada taisykles žiūri,nors aišku kad jispats užlindo,lindo...

Tiesa

Tiesa portretas
Kad tik padėtu motociklo vairuotojui,nes daugumoje labai jauni jais važiuoja,kad tik nepapjautu organam.Padėk tam jaunam žmogui....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių