Quantcast

Rastas negyvas vienas iš buvusių Kauno policijos vadovų

  • Teksto dydis:

Antradienio vakare savo namuose Romainiuose rastas negyvas vienas iš buvusių Kauno kriminalinės policijos vadovų Stasys Dzunkovas. 

Kauno kriminalistams 90-ųjų pradžioje vadovavęs S.Dzunkovas buvo gimęs 1955 m. Šias aukštas pareigas jis turėjo palikti gana skandalingomis aplinkybėmis, nors neigė turėjęs kokį nors ryšį su tuo, – esą, kaip ir kitas tuometinio Kauno policijos viršininko pavaduotojas, tik – viešajai policijai, tada tapo atpirkimo ožiu – priešų, kurių netrūko, iniciatyva.

Atsisveikinęs su tarnyba, S.Dzunkovas buvo įkūręs privačios apsaugos bei seklių įmonę ir turėjo legaliai išduotą ginklą. Jo namų adresu buvo registruota ir Pagalbos nusikaltimų aukoms bendrija, kurios pirmininku jis buvo.

Kauno policija savo suvestinėse žiniasklaidai apie išskirtinius antradienio įvykius informuoja, kad S.Dzunkovas buvo rastas negyvas su žaizda galvoje 19.18 val. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Pirminiais duomenimis, tuo metu S.Dzunkovas buvo namuose ne vienas, tačiau įvykio aplinkybių niekas nematė. O konstatavus, kas įvyko, atvykusiems policijos pareigūnams teigta, kad tai buvo labai netikėta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas yra Kaunas, ką tai reiškia

Kaunas yra Kaunas, ką tai reiškia portretas
ar tai, kad atsilikėlių ir nusikaltėlių vadovaujamas sostinės priemiestis

oi bijau rasyti

oi bijau rasyti portretas
Gal Vokieciu muitines zvalgyba pradejo galus atkasineti. Pradejo klibint ne ten kur reikia ir sviesos uzgesta

vėl?

vėl? portretas
Pamenu, kad "Mitnijos" įkūrėjas Gureckis labai panašiomis aplinkybėmis paliko šį pasaulį. Kaunas yra Kaunas.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių