Quantcast

Kaimynų pasakojimai dėl pagarsėjusio baro tvirtinasi: teko tramdyti dar vieną siautėjusį klientą

Pagarsėjusio Purienų g. baro lankytojai nerimsta. Ketvirtadienio vakarą vienas vėl pašėlo – teko kviesti apsaugininkus. Kaip portalui kauno.diena.lt yra teigęs vienas šio baro kaimynų, ramybę čia nuolat drumsčia girti asmenys. Pasak kauniečio, pasitaiko, kad jie viešoje vietoje ir šlapinasi, ir voliojasi. 

Kaip portalui kauno.diena.lt rugpjūčio 11-ąją sakė apie naujausią įvykį pranešęs skaitytojas, triukšmavusį vyrą sulaikę apsaugininkai apie valandą laukė, kol atvyks policijos pareigūnai.

„Kol jie laukė, girtas pilietis toliau rėkavo ir svaidėsi grasinimai“, – nupasakojo skaitytojas.

Kauno policija patvirtino gavusi tokį iškvietimą. 

„Rugpjūčio 11 d. apie 20.55 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Purienų g., viešoje vietoje, triukšmauja vyras. Nuvykus į įvykio vietą pareigūnai pažeidimo neužfiksavo, o 40-mečiui vyrui, dėl kurio kreiptasi, suteikta socialinė pagalba“, – portalui kauno.diena.lt komentavo policijos atstovai.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Jie pridūrė, kad „policijos pareigūnams ši vieta žinoma, šioje gatvėje numatytas prevencinis patruliavimas“.

Paskutinį kartą dėl neramumų policijos pareigūnai į šį barą buvo kviesti praėjusią savaitę, kai vienas akivaizdžiai apsvaigęs baro lankytojų užsipuolė Kauno dienos fotografę, grasino ją užmušti. Nežinia, ar tai tas pats vyras, kuris pasireiškė ir vakar.

Justinos Lasauskaitės nuotr., stopkadras

Prieš savaitę, jeigu ne fotografės palyda ir ne vienas vietinių, sutramdžiusių siautėjusįjį užlauždamas jam ranką ir pavedėdamas į šalį, nežinia kuo viskas būtų baigęsi.

Kaip čia nutiko, kad šįkart jos prireikė nuo paskutinio incidento nepraėjus nė savaitei?

„Kauno dienai“ praėjusią savaitę susisiekus su baro savininku Rimantu jis pasakojo, kad leidimą turi dirbti kiaurą parą, tačiau pastaraisiais metais naktinis jau ilsisi.

„Pernai aš dar dirbdavau nuo 8 iki 22 val. Šiemet nutariau, kad kaimynams ramiau būtų, dirbu tik iki 9 val. vakaro. Viskas. Nusiskundimų anksčiau niekada nebuvo, o dabar žinau, kas yra“, – sakė savininkas, kuris policiją pasiekiančių skundų priežastimi įvardijo kaimyną, neva tiesiog nepatenkintą gyvenimu.

Tąkart agresyvų klientą jis gynė, sakydamas, kad tiesiog žmogui kažkas užėjo. Rimantas taip pat tvirtino, kad apsaugos prireikia kartą per trejus ar penkerius metus. Tad kaip čia nutiko, kad šįkart jos prireikė nuo paskutinio incidento nepraėjus nė savaitei?



NAUJAUSI KOMENTARAI

8888

8888 portretas
Su kyšiai pasisuka jis baro savininkas

čia tai bent

čia tai bent portretas
kokią "tuščią" galvą , arba....(kas galėtų paneigti) reikia turėti išduodant miegamąjame rajone leidimą restoranui? Ar biurokratai iš anksto žinojo, kad graži kaip gyvenimas seimo pirmininkė leptelės kad "nesam alkoholikų tauta", ką akivaizdžiai įrodo šitas bohemos ir intelektualių lankytojų kupinas restoranas?

Nu

Nu  portretas
Faktas kad juos kažkas dengė nes viešosios tvarkos skyrius amžinai sako mes nusiskundimų negavom
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių