Quantcast

Prie Kauno daugiabučio nustebino tvoroje įstrigęs stirninas

Gegužės 13-oji, penktadienis, Kaune išsiskyrė tik tuo, kad teko gelbėti vieno V.Krėvės prospekto penkiaaukščio kiemo tvoroje įstrigusį stirniną. Manoma, kad jis pateko į spąstus, sėkmingai įveikęs autostradą, į kurią išbėgo iš Kleboniškio miško.

Ugniagesių gelbėtojų, vadavusių tarp metalinių tvoros strypų įstrigusį nelaimėlį, žiniomis, apie šį kuriozą pranešė vienas penkiaaukščio, turinčio V.Krėvės prospekto 109b numerį, gyventojas. Pirmieji apie tai sužinojo Aplinkos apsaugos ministerijos darbuotojai, pasiuntę įvykio vieton savo kolegas Kaune. O šie, savo ruožtu, pasikvietė į pagalbą ugniagesius.

Apie poros metų amžiaus stirninas su ragais buvo įstrigęs tvoroje, skiriančioje daugiaaukščio kiemą nuo greta esančio stadiono. Apie nelaimėlio bandymus išsivaduoti pačiam bylojo nubrozdinti šonai. Laimė, daugiau sužalojimų jis nepatyrė.

Anot gelbėtojų, ilgiau užtruko gyvūnų globėjų pasirengimas saugiai išvežti nelaimėlį į mišką, negu plėstuvų, kuriais atlenkti stirniną įkalinę tvoros strypai, panaudojimas. Tačiau jų imtasi tik surišus stirnino kojas.

Priešpiet stirninas gyvūnų globėjų automobiliu su ugniagesių palyda išvežtas į Babtų apylinkės miškus ir paleistas prie Sausinės kaimo.


Šiame straipsnyje: stirninasstirnosGyvūnai

NAUJAUSI KOMENTARAI

....

.... portretas
išgelbėtas gražuolis ,puiku
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių