Quantcast

Prie išvažiavimų iš Kauno – didžiulės spūstys, prie Rokų – penkių automobilių avarija

  • Teksto dydis:

Penktadienis – šiltas ir saulėtas, tačiau geras oras vairuotojų neapsaugojo nuo avarijų. Daugybė vairuotojų įstrigo spūstyse.

Penktadienio vakarą pranešama apie spūstis prie ne vieno išvažiavimo iš Kauno. Automobiliai ties Kaunu vos juda ir kelyje link Vilniaus bei Klaipėdos.

„Ir nuo IX forto link Giraitės užsikimšę viskas. Velkamės vos vos“, – perspėja vieni vairuotojai kitus.

Vienos spūstys susidarė tiesiog dėl automobilių gausos, kitas lėmė eismo nelaimės.

Vienas eismo įvykių, nutikusių mieste, užfiksuotas apie 17 val. Kovo 11-osios ir Chemijos g. sankryžoje. Nuotraukose matyti, kad susidūrusios transporto priemonės – gerokai aplamdytos.

Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad šioje vietoje beveik vienas po kito užfiksuoti trys eismo įvykiai. Du techniniai ir vienas įskaitinis, kai prireikė pareigūnų pagalbos. Pastarojoje avarijoje sužeistas vienas žmogus, jis išvežtas į ligoninę.

Po pietų eismo nelaimė įvyko P. Lukšio ir S. Žukausko gatvių sankirtoje. Čia nukentėjo ne tik automobilis, bet ir šviesoforo stulpas, kuris neatlaikė smūgio.

Apie 17.30 val. pranešama apie avariją Marijampolės pl. ant tilto už Rokų į Garliavos pusę. Skaitytojų teigimu, ten susidūrė penki automobiliai. „Reikės kantrybės pravažiuoti“, – perspėjami vairuotojai.

Policijos budėtojas taip pat patvirtino turįs tokią informaciją. Laimei, žmonės nesužaloti.


Šiame straipsnyje: spūstysavarijagatvėseismasautomobiliaiavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu ir prasidėjo

Nu ir prasidėjo portretas
Išlindo kaip demonai iš pakampių
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių