Quantcast

Kauno policininko šeimos verslo tyrimas užtruko

Imuniteto tarnyba vis dar aiškinasi, ar Kauno miesto Centro policijos komisariato vyresniojo tyrėjo Roko Juozapaičio darbas ir jo šeimos verslas netrukdė vienas kitam.

Centro policijos komisariato vyresnysis tyrėjas R.Juozapaitis dėmesį į save atkreipė po to, kai Vilniaus gatvėje esančios kavinės „Republic No.3“ prieigose apsaugos darbuotojas aptalžė kavinės lankytoją. Incidentas įvyko šių metų spalio pabaigoje.

Kavinės „Republic No.3“ apsaugos darbuotojo pažemintas lankytojas kreipėsi pagalbos į policiją, tačiau tam tikri niuansai leido suabejoti, ar pagalbos sulauks.

Į incidento vietą nuo apsaugos nukentėjęs jaunuolis sulaukė atvykstant ne tik patrulių ekipažo, kaip paprastai būna, o ir paties vyresniojo tyrėjo R.Juozapaičio.

Būtų galima džiaugtis tokiu uoliu inspektoriaus požiūriu į darbą, jei ne viena detalė – apsaugos darbuotojas dirba R.Juozapaičio sutuoktinės vadovaujamoje apsaugos kompanijoje „Tutorus“.

Net ir čia gal būtų galima įžvelgti sutuoktinei nelengvame apsaugos versle padedančio vyro rūpestį, jei ne teritorija, kurioje įvyko incidentas.

Kavinė „Republic No.3“ yra Centro policijos komisariato prižiūrimoje teritorijoje. Tai reiškia, kad yra tikimybė, jog incidentas, kurio herojumi tapo pareigūno R.Juozapaičio sutuoktinės kompanijos apsaugininkas, nuguls pačiam R.Juozapaičiui ant stalo.

Tiesa, pareigūnas buvo visai pamiršęs, kad prieš keletą metų pats įkūrė apsaugos firmą „Rokapsauga“, kuri vėliau pervadinta į mažąją bendriją „Tutorus“, kurios vienintelė akcininkė R.Juozapaičio sutuoktinė atleido jį iš direktoriaus pareigų ir pati tapo direktore.

Centro policijos komisariato vyresnysis tyrėjas R.Juozapaitis tik vieno negalėjo paaiškinti „Kauno dienai“, kodėl viešoje erdvėje prie „Tutorus“ kontaktų skelbiamas jo asmeninis telefonas ir elektroninio pašto adresas.

Po „Kauno dienos“ rašinio apie gana keistas policininko ir jo šeimos verslo sąsajas Imuniteto skyrius pradėjo tyrimą.

Gruodžio pradžioje pradėtas tyrimas vis dar tęsiamas. „Kauno dienos“ žiniomis, nuodugniai peržiūrimi daugelis R.Juozapaičio atliktų ikiteisminių tyrimų. Kol kas jokių oficialių tyrimo rezultatų Kauno policijos Komunikacijos skyrius žiniasklaidai nepateikia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tr

Tr portretas
Koks š..da rašo. straipsnis pirktas matos apie nieka

Klientas

Klientas portretas
Taip nuo tada kada saugo sias istaigas sio policininko imone - perziireti visas bylas ir nesvarbu uz kiek metu atgal, vienareiksmiskai.

Tam Klausimas

Tam Klausimas portretas
Dabar pagal tave 9 metų bėgyje visas bylas susijusias su Republic turėtų Imunitetas peržiūrėti? Gal tu į pušį atsitrenkęs?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių