Quantcast

Policijos pareigūnai žaibiškai sulaikė vyrą, ketinusį pasisavinti automobilio katalizatorių

  • Teksto dydis:

Sekmadienį apie 03.25 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato policijos pareigūnai sulaikė vyrą, kuris, kaip įtariama, bandė pasisavinti automobilio katalizatorių.

03.10 val. Kaune, Baltijos gatvėje, pastebėta, kad nuo automobilių stovėjimo aikštelėje stovinčio automobilio „Honda CR-V“ pavogtas katalizatorius.

Padaryta žala siekia apie 500 eurų. Į įvykio vietą atskubėję policijos pareigūnai maždaug po 10 minučių Baltijos gatvėje sulaikė 1984 m. gimusį Jonavos gyventoją.

Kauno apskr. VPK Santakos policijos komisariato pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už padarytą nusikaltimą sulaikytam vyrui gresia viešieji darbai arba bauda. Taip pat galimas laisvės apribojimas, areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vagis ieskojo lesu PSD susimoket

vagis ieskojo lesu PSD susimoket portretas
ir susivakcinuot.... o tai be QR kodo negagali gyvent .... a del sodinimo tai nieks jo nesodins nes pazekit i JURBARKO BACHURELI jis girtas nepilnamete pridubasino uz tai ka si papist nedave...i nieko...lasvas laimingas... nu tiesa jo tevai POLITIKOS LIUTAI tai jam kaip ir galima... va uzsirasys vagiukas pas jurbarko baxureli i rekrutus i vsio... mentai ateis i atsiprasys a nukentejusysis 2 katalizatorius naujus atnes i da geliu puokste perrista veliava vaivorinstes kaip atsiprasyma...

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų karo kurstymas, propoganda. Lietuvos Respublikos išdavikai-žvalgai veikė Velniai veikė Lietuvos teise, vardu, slėpdami, teisybę. Planas sumažinti išdavikų skaičių, pervedant juos į legalų gyvenimą. Rezistencijos okupacija, Rezistencinis veiklos ryšys, Tautos pasipriešinimas, Žmonių rezistencinis atsparumas. Lietuvos Respublikos anti europossąjungos atsišaukimų platinimas, eurosąjungosfikacija. Stagnacija partizanai banditai tautos atmintyje, kol gyva bus tauta ir laisvės troškimas. Sistema demaskavo pati save. Kurgi ne; vergija-tai palaima, o nepriklausomybės troškimas-ne kas kita kaip liguistas kliedesys! Lietuvos Respublika, Valdas Adamkus. Žinoma, kad E67 kelią sukibdami grandine gabeno kontrabandas. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT 294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

bėda bus žmogui - na, kazin, ar pas mus policija

 bėda bus žmogui - na, kazin, ar pas mus policija portretas
suinteresuota sulaikyti visa chebryte...panasus i save retai kada istiriami...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių