Quantcast

Dar ne pabaiga: lytinį organą rodęs „Peugeot“ keleivis nustatinėjamas, jo laukia bauda

Ketvirtadienį policija socialinėje erdvėje paviešino incidentą Kaune, kurio metu chuliganiškai elgęsis vairuotojas ir keleivis kėlė grėsmę ne tik savo, bet ir kitų eismo dalyvių saugumui. Vairuotoją policijai jau pavyko identifikuoti – jam skirta bauda. Nors keleivio tapatybė dar nenustatyta, tačiau policija patikina – bauda laukia ir jo.

Policija nurodė, kad asmuo, vairuodamas automobilį „Peugeot“, žinodamas apie kelyje įrengtą stacionarią greičio viršijimo fiksavimo įrangą, iš chuliganiškų paskatų užmaskavo valstybinio numerio ženklą, užsidengė veidą, tyčia viršijo leistiną važiavimo greitį (nustatytą 60 km/val. greitį viršijo 44 km/val.), rodė necenzūrinį rankų gestą, taip pat nesiėmė visų būtinų priemonių transporto priemonės keleivių saugumui užtikrinti – keleivis tyčia kūnu buvo išlindęs pro automobilio galinį langą ir demonstravo savo lytinį organą.

Policijos turimais duomenimis, vyras vairavo transporto priemonę, kuri neįregistruota nustatyta tvarka. „Savo chuliganiškais veiksmais demonstravo niekinį požiūrį į visuomenėje priimtas moralės ir elgesio normas, visuomenės negerbimą, kėlė pavojų eismo saugumui, savo ir kitų žmonių saugumui“, – informuojama pranešime.

Atrodo, kad siekdami būti neatpažinti šie asmenys padarė viską, tačiau policijos vis tiek nepergudravo. Policijai visgi pavyko išsiaiškinti, kas vairavo automobilį – vairuotojui paskirta 500 eurų bauda ir aštuoniolikai mėnesių atimta teisė vairuoti transporto priemonę.

Portalo žurnalistai pasiteiravo Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjo Ramūno Matonio, kokių priemonių imtasi siekiant identifikuoti „Peugeot“ vairuotoją. „Galime nustatyti ir su uždengtu valstybiniu numeriu. Deja, (kaip vyko procesas, – aut. past.) pasiliksime sau“, – kalbėjo policijos atstovas.

Galime nustatyti ir su uždengtu valstybiniu numeriu.

Nors keleivis, demonstravęs lytinį organą, kol kas nenustatytas, tačiau R. Matonis patikino, kad kai policija identifikuos chuliganiškai besielgusio asmens tapatybę, bauda bus skirta ir jam. „Kol kas bauda skirta tik vairuotojui, bet kai bus nustatytas keleivis, bauda bus ir jam“, – situaciją komentavo R. Matonis.

Tačiau patikslinti, kas gresia „Peugeot“ automobiliu važiavusiam keleiviui, policijos atstovas kol kas negalėjo.

Kelių policijos tarnybos viršininkas Vytautas Grašys portalo žurnalistams pasakojo, kad užfiksuoti greičio viršijimo atvejai tik dar kartą įrodo, jog ne visi vairuotojai yra linkę laikytis Kelių eismo taisyklių (KET). „Visi atvejai, kai yra viršijamas greitis – įdomūs, nes žmonės nesaugo savęs. Apie išskirtines nuotraukas negaliu komentuoti, bet manau, kad visos nuotraukos, kai užfiksuojamas greičio pažeidimas yra parodančios, kad ne visi eismo dalyviai paiso KET ir laikosi saugaus leistino greičio“, – kalbėjo V. Grašys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

remiga

remiga portretas
kai darot baikas telefonus namuose palikit

Kastruotojas

Kastruotojas portretas
turetu atlikti ereliui pimpio nupjovima!

Jonas

Jonas portretas
Pilnas miestas stebėjimo kamerų, tai nustatyti numerius pagal vaziavimo laiką manau nėra problemų, manau nesivazinejo jis uzdengtais numeriais po miestą...
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių