Quantcast

Policija ieško, kas degalinėje sužalojo vyrą (gal matėte šią moterį?)

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo, kuomet praėjusių metų gruodžio 26 d., apie 04 val. Kaune, Jonavos gatvėje esančioje degalinėje buvo sužalotas vyras.

 

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo moterį, galinčią turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, atpažįstančius šią moterį, žinančius jos buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 303 552, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu lile.zukaite@policija.lt.

Kauno miesto Centro policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą. Už fizinio skausmo sukėlimą ar nežymų sveikatos sutrikdymą numatoma baudžiamoji atsakomybė: viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nobody

Nobody portretas
Šeip jis gerai padarė, tiktai išjunkt ja reikėjo ir stengtis kuo mažiau palikt įstebimų sužalojimų, nes būtų jisai teisme dėl bobos sumušimo ir tikriausiai pralaimėjęs jeigu būtų sumušes normaliai

...

... portretas
TEORIŠKAI nuo bobos galima apsigint, bet realiai - NIEKAIP: liksi smurtu apkaltintas. Ne bobos meluoja geriau, o ir jos bet kuriuo atveju 'TEISIOS' ! :/

Anonimas

Anonimas portretas
Ką ji ten padarė, peiliu švaistėsi ar kirviu ? Ir koks ten vištelis nesugebėjo nuo bobos apsiginti ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių