Quantcast

Policija aiškinasi, kas pasisavino ir naudojosi svetima banko kortele

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai atlieka tyrimą dėl neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės ir jos duomenų panaudojimo bei sukčiavimo.

Balandžio 2 d. apie 12 val. galimai Kaune, Islandijos pl., moteris pametė bekontaktę atsiskaitymo kortelę. Moteris pastebėjusi, jog nebeturi atsiskaitymo kortelės ir pasitikrinusi internetinėje bankininkystėje, pamatė, kad nuo mokėjimo kortelės nuskaityti joje buvę pinigai.

Padaryta turtinė žala siekia apie 175 eurus. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo moterį, galinčią turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šią moterį, žinančius jos buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 60 676 arba rašyti el. p. irma.saveike@policija.lt.

Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimo ir dėl sukčiavimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūros prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių