Quantcast

Po vagystės „Akropolyje“ – į policijos akiratį: pareigūnai turi klausimų šiems vyrams

  • Teksto dydis:

Kauno „Akropolyje“ ir vėl įvykdyta vagystė. Policija prašo pagalbos atpažįstant vaizdo kamerų užfiksuotus asmenis.

Pasak Kauno policijos, rugpjūčio 30 d. apie 13.50 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo pr. esančiame prekybos centre „Akropolis“ iš buities technikos ir elektronikos parduotuvės buvo pavogta prekė. Padaryta turtinė žala siekia apie 410 eurų.

Vaizdo kameros užfiksavo vyrus, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šiuos asmenis, žinančius jų buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno m. Nemuno policijos komisariatą telefonu 8 601 83 058 arba rašyti el. p. egidijus.merkelis@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aha

Aha portretas
Bet apsrenges kaip velyva rudeni, cia gal fotosopas

Vytautas

Vytautas portretas
šias medžiagas gavęs žmogus teisingiau po antro karto yra matomas radarų sistemoje, sako buteliukai ne visi turi tai kas yra deklaruojama, 40 proc. bonkiukų yra BEVEIK BVANDUO ! Kad nebūtų perteklinio šalutinių poveikio varijantų, ir mirčių. Bet jei tikrai tai gaves tai radarų sistema tokį žmogų mato, beabejo ten dėl šudniekių niekas neišsiduos kaip veikia šios technologijos, kad per jas žmogaus lokacinė vieta nustatoima

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
o tai policijoje dirba lopai ? taigi su priveligijuotu pasu patenka į prekybos centrą . Ku k u , skanavimas , minutės , sekundės .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių