Quantcast

Po staigaus autobuso manevro – į ligoninę

  • Teksto dydis:

Trečiadienio popietę Kauno viešajame transporte įvyko dvi skaudžios nelaimės. Beveik tokiomis pačiomis aplinkybėmis nukentėjo dvi garbaus amžiaus moterys.

Kauno policija praneša, kad apie 13 val. Baltų prospekte 59-erių vyras, vairuodamas autobusą ir siekdamasis išvengti susidūrimo su automobiliu „Ford Fiesta“, kurį vairavo 53-ejų vyras, staiga stabdė.

Šio įvykio metu autobuso salone nukrito 79-erių keleivė, kuri dėl patirtų sužalojimų pristatyta į gydymo įstaigą.

Tačiau Lietuvos kelių policijos tarnyba savo suvestinėje informuoja, kad trečiadienio popietę Kaune įvyko du eismo įvykiai, kuomet staigiai stabdžiusiuose autobusuose nukrito ir susižalojo keleiviai.

Antra tokia nelaimė įvyko A.Juozapavičiaus prospekte. Jos metu nukentėjo 77-erių moteris.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, šiemet šalyje įvyko 204 eismo įvykiais, kuriuose nukentėjo žmonės, mažiau, negu pernai, - 1562.

Ir šiemet žuvo 14 žmonių mažiau - 73. Tačiau sužeista 326 daugiau - 1889. 


Šiame straipsnyje: viešasis transportasautobusassusižalojo keleivėeismo nelaimėavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ona

Ona portretas
kad baisu kaip jie vairuoja, nereikia nei.senjoru kad ir jaunam zmogui, besilaikanciam tvirtai sunku issilaikyti . skuba , skuba, lekia, po to staigiai stabdo.mokam uz bilietukus, o veza kaip malkas

Vika

Vika portretas
Vairuotojas stabde, bandydamas isvengti susidurimo su kitu automobiliu. Tokiu dalyku pasitaiko ir nereikia cia maisyti aptarnavimo kulturos su ivykusiu ivykiu. Kazin ar susidurimas butu geriau ir senole butu isvengusi traumu. Vienas dalykas aisku, zmones turi autobuse arba sedeti arba stipriai laikytis tureklu,kad nenukristu. Vairuotojas ne vaiku darzelio aukletojas ir visu nesuziures. Reikia paciam saugotis.

zigmas

zigmas portretas
Taip senjorės.Jos visuomet skuba,tačiau niekas neapdraustas dėl staigesnio autobuso stabdymo.o po to kai pargriūna kaltina vairuotoją.Taigi tokias ponias reiktų bausti už tai ,kad nesilaiko keleivių saugaus važiavimo taisyklių.Atseit jas turi vežioti saugiai ,o iš kur tas saugumas ar ne nuo mūsų visų priklauso ,kai patys nesisaugome ,atseit autobusai skirti tik joms Bausti tokias ponias
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių