Quantcast

Po buitinėmis atliekomis – sumedžiotos stirnos: brakonieriams gresia ir laisvės atėmimas

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė tris vyrus, įtariamus neteisėtai sumedžiojus tris stirnas. Jiems pareikšti įtarimai.

Pareigūnai sausio 6 d., apie 23.10 val., Kaišiadorių rajone sulaikė tris 35–40 metų amžiaus vyrus. Nors vienas iš sulaikytųjų turėjo medžiotojo bilietą, nė vienas iš jų oficialiems medžiotojų klubams nepriklauso. Sulaikymo metu nušautos stirnos buvo transportuojamos krovininiame autobuse, jas apdengiant buitinėmis atliekomis.

Krovininio autobuso salone pareigūnai taip pat rado naktinio matymo prietaisą, o kitame automobilyje – dar vieną naktinio matymo prietaisą, termovizorių, šovinius ir jų tūteles. Sulaikytųjų gyvenamosiose ir pagalbinėse patalpose atlikus kratas buvo rasti keturi šaunamieji ginklai, optiniai taikikliai, jų laikikliai, kiti priedai ir įvairūs šaudmenys.

Vyrams pareikšti įtarimai dėl neteisėtos medžioklės, skirtos kardomosios priemonės. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų. Padaryta žala gamtai šiuo metu tikslinama.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 6-ojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zigmas

zigmas portretas
Nušautos trys stirnaitės ir tiek Būtina įvardinti asmenis vardus pavardes gyvenamąją vietą tai būtų konkretus efektas kovoje su žvėržudžiaias

cia reik valdzia uz šiknos pakabint

cia reik valdzia uz šiknos pakabint portretas
zmones nebeturi uz ka valgyt nusipirkt uz tai ir naikina vargšus zverelius...

Pasodint isigimelius zudikus

Pasodint isigimelius zudikus portretas
Lai pleso zonoj siknas??
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių