Quantcast

Po BMW smūgio į stulpą – diskusijos: kalta automobilio markė ar oro sąlygos?

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą Raudondvario plente, netoli „Rimi“, į apšvietimo stulpą rėžęsis BMW pakurstė prieštaringą internautų diskusiją.

Įvykio liudininkai vaizdais pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“. Nuotraukose matyti, kad po smūgio buvo gerokai apgadintas lengvojo automobilio priekis, o kai kurios jo dalys pažirę ant kelio dangos.

Kadangi BMW markė dažnai eskaluojama internautų dėl patekimo į eismo įvykius, komentarų netrūko ir po šiuo įrašu. Kai kurie iš jų šmaikštavo, kad stulpas šiam lengvajam automobiliui pasimaišė ne vietoje ir ne laiku spaudžiant greičio pedalą. Kiti spėjo, kad nelaimė įvyko ne dėl viršyto greičio, o dėl to, kad kelio danga sekmadienio vakarą buvo slidi dėl snygio.

„Jūs bent matėte, kas naktį aplink Kauną darėsi – snigo, ir ledukais, ir lijo, – Kaune kelio danga buvo neįspūdinga. Aš nesuprantu, kaip jums neatsibosta peikti automobilių markių“, – rėžė Ernestas. 

„Tiesiog man klausimas kyla, kaip lygiame kelyje tai įmanoma?“ – stebėjosi Danas. „Kaune kaip diena, taip – minus stulpas“, – įkaitusią atmosferą bandė aušinti Andrius. „Jei bandote nuversti stulpą, tai tik su mersu tai darykite. Kas kitas bandys stulpo tvirtuma? Spėju, kad „Opel“ marke“, – šmaikštavo Alfredas.

Apie eismo įvykį portalo kauno.diena.lt žurnalistams pasiteiravus Kauno pareigūnų atstovo, teigta, kad pranešimas buvo gautas kovo 7 d. 20.42 val.

Informuota, kad Kaune, Raudondvario pl., BMW atsitrenkė į stulpą. Pirminiais duomenimis, sužalotų asmenų nebuvo, nors į nelaimės vietą ir vyko medikai. Ar vairuotojas – blaivus, kol kas neaišku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baisiai Mandras VolksWagen

Baisiai Mandras VolksWagen portretas
Mačiau, kai Savanorių pr. ant šaligatvio užlėkė vienas toks. Viskas elementaru, posūkis, per daug akeleratoriaus ir užneša. Senesnių metų auto jau neveikia stabilizavimo kontrolės sistemos, ar dalys made in china/taiwan, va ir rezultatas. Su galu varomu tik į lenktynių trasą važiuoti mokytis. Ir kelyje nepamiršti žiūrėti į spidometrą.

jk

jk portretas
ne mašina kalta,reik atsižvelgti,kad BMW yra greitaeigiai auto,skirti kiek geresniems nei vidutiniškai vairuotojams,o sldžiam kelyje staiga davus gazo ir nespėjant ar nemokant kontruoti,leki į stulpą at kur fizikos desniai neša.tai asuto so geradinamikair stabdžiais,tik reik mokėti ruo naudotis

TIESIOG JAU NEFASONAS VAIRUOTI BMV

TIESIOG JAU NEFASONAS VAIRUOTI BMV portretas
Sarmata.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių