Quantcast

Po avarijos Šančiuose motociklininkas perduotas medikų globon

  • Teksto dydis:

Antradienį po pietų Šančiuose įvyko lengvojo automobilio ir motociklo avarija. Dviratės transporto priemonės vairuotojas išvežtas į gydymo įstaigą.

Kauno policijos atstovai portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pranešimas apie eismo nelaimę A. Juozapavičiaus pr., netoli parduotuvės „Šilas“, gautas 13.11 val. Tačiau, kaip teigia policijos atstovai, ši informacija juos pasiekė ne iš praeivių, o greitosios medicinos pagalbos darbuotojų.

„Gavome žinių, kad medikai į ligoninę išsiveža motociklininką. Kol kas aplinkybės tikslinamos, pareigūnai dirba įvykio vietoje“, – teigė jie.

Pareigūnai kol kas negalėjo pasakyti ir to, ar motociklas susidūrė su kita transporto priemone, ar kitokiomis aplinkybėmis krito važiuojamoje kelio dalyje.

 

 

Tačiau liudininkų, buvusių įvykio vietoje, darytose nuotraukoje matoma, kad netoli tarnybų automobilių ir motociklo – baltos spalvos lengvasis automobilis. Jis, kaip galima matyti, apgadintas, todėl peršasi išvada, kad ši transporto priemonė taip pat dalyvavo avarijoje.

Portalui kauno.diena.lt greitosios medicinos pagalbos darbuotoja teigė, jog į nelaimės vietą atvykęs ekipažas pirmiausia vietoje apžiūrėjo nukentėjusį motociklininką, tuomet nuspręsta jį vežti į gydymo įstaigą. Kokius sužalojimus patyrė nukentėjusysis, neatskleidžiama.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTmotociklo avarijanukentėjo motociklininkas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sanciu,,kibiras,,

Sanciu,,kibiras,, portretas
Ar negalima Juozapaviciaus pr kokia viena kamera pakabinti-,,bachuriuka,,cia ir ant 100 gan daznai praskrenda,ir motociklais,ir auto.

sos

sos portretas
nieko naujo eilinis kamikadzes galas

...

... portretas
Ko nepadarė stulpas, padarys tie gy-Dytojai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių