Quantcast

Per plauką nuo tragedijos: tarnybos skubėjo gelbėti žemėmis užversto darbininko

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kauno rajone įvyko nelaimė – darbo metu ant darbininko užgriuvo žemės. Nelaimėlio darbdavys apie įvykį su žiniasklaida kalbėti nenori. Savo tyrimus dėl to, kas atsitiko, pradėjo ir policija, ir Darbo inspekcija.  

Kauno ugniagesiai informuoja sulaukę pagalbos šauksmo iš nelaimės vietoje Domeikavos seniūnijos Žemaitkiemio kaime jau esančių greitosios medikų 10.36 val. Pastaruosius nelaimės liudininkai jau buvo išsikvietę telefonu 03.

„Užvirto žemės! Nekvėpuoja! Nesąmoningas!“ – teigė skambinusieji greitosios medikams. Pastariesiems atskubėjus į Žemaitkiemio S.Krasausko gatvę, nelaimėlis jau buvo ištrauktas iš įgriuvos. Teigta, kad tai užtruko apie dešimt minučių.

Nelaimėlio gaivinimą iš dirbtinį kvėpavimą pradėjusių jo bendradarbių perėmus medikams, jis buvo ištrauktas iš klinikinės mirties nasrų per dešimt minučių. Atstačius šio 60-mečio širdies veiklą, jis skubiai išvežtas į Klinikas – vis dar nesąmoningas, tačiau jau su kraujospūdžiu ir pulsu. 

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, nelaimėlis dirbo Zapyškyje įsikūrusioje MB „Arekas“, atliekančioje melioracijos remonto bei žemės ir tvenkinių kasimo darbus. Paskambinus šiandien ryte jos vadovui, šis skubėjo baigti pokalbį: „Nieko dabar nekomentuojam!“.

Kauno policijos, pradėjusios ikiteisminį tyrimą dėl darbų saugos reikalavimų pažeidimo, duomenimis, nelaimėlį, klojant melioracijos vamzdį, užkrito nuo griovio krašto atskilusios žemės.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

eilini karta

eilini karta portretas
taupe del apsaugu..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių