Quantcast

Pilietiškų kauniečių dėka policija sulaikė pavojingai manevravusį neblaivų vairuotoją

  • Teksto dydis:

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Kaune automobiliu važiavę du vyrai prie Rotušės aikštės pastebėjo įtartinai manevruojantį automobilį "Toyota Yaris". Įtarę, kad jo vairuotojas gali būti neblaivus, kauniečiai nutarė automobilį pasekti.

Nuojauta vyrų neapgavo. "Toyota Yaris" vairuotojas nuo Rotušės aikštės važiavo link Pilies. Jam sunkiai sekėsi suvaldyti savo automobilį.

"Toyota" vairuotojas pažeidinėjo kelių eismo taisykles, išvažiuodavo į priešpriešinę eismo juostą, atsitrenkdavo į kelio bortelius. Mes pranešėme policijai ir persekiojome pavojingai manevruojantį automobilį, kuris pasuko ten, kur negalima to daryti", - portalui kauno.diena.lt pasakojo vienas iš pažeidėją persekiojusių vyrų.

Pasak jo, policijos pareigūnai į pranešimą sureagavo žaibiškai.

Atvykę pareigūnai Savanorių prospekte, prie "Saulės" gimnazijos, "Toyota" sustabdė. Kaip ir reikėjo tikėtis, jaunas, maždaug 25-30 metų automobilio vairuotojas buvo neblaivus. Į alkotesterį jis įpūtė 1,32 promilės.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

liova

liova portretas
nesuprantu tu zmogystu kurie minusuoja komentara jus policijps suvestine uz kovo 1 d paziurekit juk ta kiaune ipute 2 kablis 25 tai kiek ji turejo but isgerus tai baisu kosmaras

Darius

Darius  portretas
Tik automobilio konfiskacija ir kalėjimas atpratintų nuo vairavimo išgėrus...

liova

liova portretas
Okiek ipute ta kiaune kur vakar sukele auto ivyki Jonavos ir Siaures snkrz labai idomu
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių