Quantcast

Pilietiški kauniečiai padėjo policijai sulaikyti Laisvės alėjoje neadekvačiai besielgusį narkomaną

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai šiandien po pietų pranešė apie neįprastą specialiųjų tarnybų sujudimą Laisvės alėjos atkarpoje tarp A. Mickevičiaus gatvės ir Soboro. Ir atsiuntė tai įamžinusią nuotrauką, kurią portalui pakomentavo Kauno policijos atstovė.

Minėtoje nuotraukoje įamžintas ne tik policijos, bet ir Viešojo saugumo tarnybos, padedančios nuo vasario 1 d. policijai užtikrinti Kaune viešąją tvarką, tarnybinis transportas. Ir šalia vieno iš minėtų automobilių – ant želdinius juosiančios klombos sėdintis ir pareigūnų saugomas, pirminiais duomenimis, plikas vyras.

Kauno policijos atstovė portalą kauno.diena.lt informavo, kad apie 14 val. Bendrajam pagalbos centrui kažkas iš Laisvės alėjos praeivių pranešė apie joje vaikštantį galimai apsvaigusį ir neadekvačiai besielgiantį vyrą.

Į įvykio vietą nuskubėjus policijai bei minėtiems jos pagalbininkams, šis vyras pastebėtas netoli Laisvės alėjos ir A. Mickevičiaus gatvės sandūros. Jį sulaikius, rasta galimai narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Tiksliai šias įvardys ekspertai. O sulaikytasis, kuriam – apie 40 metų, bus pristatytas į Kauno klinikas tyrimams. Po visų minėtų būtinų tokiais atvejais procedūrų bus sprendžiamas klausimas dėl jo atsakomybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patriotas

Patriotas portretas
Padėkokit karbauskiui, po jų pastangų narkomanus tampyti po areštines, o ne gydyti, laksto gatvėse apsinešę recidyvistai. Turėtų būti legalizuotas heroinas, kokainas, bet leidžiama vartoti tik specialiuose kambariuose, iš kurių išeiti negalima iki kol nesibaigs poveikis. Taip mafija prarastų didelę pelno dalį ir išnyktų, kas sumažintų lengvų narkotikų vartojimą, nes platintojų būtų mažiau, o sunkių narkotikų vartotojai nekeltų grėsmės visuomenei. Lygiai tą patį reiktų padaryti ir su alkoholiu.

Kestas

Kestas portretas
Turėtų Morgana rupintis

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kaune yra vienas plikas – kažkur ten prie Laisvės al. lyg dirba.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių