Quantcast

Picerijoje tešlos maišyklė įtraukė darbuotojos ranką

  • Teksto dydis:

Antradienio vidurdienį Kaune esančioje picerijoje įvyko nelaimė. Ugniagesiams teko vaduoti jauną darbuotoją, kurios ranką įkalino tešlos maišyklė.

Nelaimingas atsitikimas įvyko Vaišvydavoje esančioje picerijoje „Pizza Express“. 21-erių metų merginos B. B. ranka buvo įstrigusi ir stipriai suspausta tešlos maišymo puodo korpuse.

Diskiniu pjūklu nupjauta puodo apačia, panaudojus hidraulinę įrangą, plėstuvus ir žirkles ranka išlaisvinta. Mergina perduota medikams.

Kauno klinikų Viešosios komunikacijos tarnybos vadovė Austė Aleksandravičiūtė-Šviažienė portalą kauno.diena.lt informavo, kad mergina po apžiūros išleista namo, vadinasi, sužalojimai nėra sunkūs.

 


Šiame straipsnyje: picerijanelaimėsVaišvydava

NAUJAUSI KOMENTARAI

Seimas

Seimas portretas
Lietuvos valstybine darbu saugos inspekcija neygali priversti italus picerijose, kiniecius ir kitas maisto gamybos bendroves uztikrinti Lietuviu samdiniu saugu darba todel siulome skelbti impicmenta atstatydinti prezidente

Geografas

Geografas portretas
Žiūrint i foto, tai yra Zuikinė, o ne Vaišvydava.

skaitytojas

skaitytojas portretas
Ar darbuotojos brangina pica.Tu tikrai nesveikas. O kad taip atsitiko, tai buna nelaimiu visuose darbuose.Sekmes darbuose.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių