Quantcast

Pergudrauti policijos nepavyko: besislapstantis kaunietis ištrauktas iš spintelės

  • Teksto dydis:

Kauno policija trečiadienį laimėjo sunkią dvikovą su kauniečiu, kuriam buvo paskelbusi paiešką. Nors iš pradžių atrodė, kad ir šį kartą jam pavyko pasprukti.

Gavus informacijos, kad šis asmuo gali slėptis savo mamos bute Šarkuvos gatvėje, nurodytu adresu išskubėjusių policijos pareigūnų niekas į šį penktojo aukšto butą neįleido, dėl ko jie tradiciškai išsikvietė pagalbon ugniagesius gelbėtojus.

Šiems įvertinus, kad privažiuoti prie minėto buto langų su turima technika – sudėtinga, buvo priimtas sprendimas laužtis vidun per duris.

Tačiau, kaip pranešama praėjusios paros Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėse, 14.43 val. užregistravus policijos pagalbos šauksmą ir nuvykus į nurodytą Šilainių adresą bei diskiniu pjūklu išpjovus minėto buto durų spynos liežuvėlį, į jo vidų įleisti policijos pareigūnai ten nieko nerado.

Tačiau, ugniagesiams gelbėtojams išvykus, policijos pareigūnai nusprendė dar kartą ir kur kas detaliau apžiūrėti šį butą. Portalo kauno.diena.lt duomenimis, to priežastimi tapo paaiškėjęs faktas, kad šio buto durys visgi buvo užrakintos iš vidaus.

Pareigūnų užsispyrimas nenuėjo veltui – pradėjus tikrinti visus minėto buto baldus, ieškomas asmuo po valandos buvo aptiktas spintelėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karlas

Karlas portretas
Gerai kad daejo dar karta apziureti idemiau buta... Kokie kvaili tie musu jauni pareigunai... Kur dingo seni vilkai... :(

Anonimas

Anonimas portretas
ir ko tik nesugalvoja nusikalteliai??

cha

cha portretas
dar pora valandu paieskoje butu rade ir lektuvo pilota is bulgarijos
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių