Quantcast

Penktadienis Kaune – avaringas, bet be sužeistų žmonių

  • Teksto dydis:

Besikeičiant orams, o su jais – ir eismo sąlygoms pasipila avarijų. Slidi kelio danga, pervertinti įgūdžiai lemia ne tik ne įskaitinių eismo įvykių, bet ir tokių, per kuriuos sužeidžiami ar net žūsta žmonės.

Penktadienį iki 11 val., laimei, tokių avarijų neužfiksuota, tačiau nemalonumų keliuose netrūko. 

Apie 9.50 val. Parodos g. susidūrė du automobiliai. Po avarijos kreiptasi į pareigūnus. Vėliau vairuotojai sutarė dėl kaltės ir patys užsipildė eismo įvykio deklaraciją. 

Tačiau susidarė eismo spūstys, sugaištas ir kitų eismo dalyvių laikas.

„Eismo įvykių yra, bet ne per daugiausiai, visi jie – ne įskaitiniai, be sužeistųjų“, – portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos budėtojas. 


Šiame straipsnyje: eismo įvykisavarijaįskaitinis įvykisžmonės nesužalotiavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

ВЛАДИМИР

ВЛАДИМИР portretas
КАК ОНИ ПРАВА ПОЛУЧИЛИ-ЕЗДЯТ И ПО ТЕЛЕФОНУ 90 ПРОЦЕНТОВ ГОВОРЯТ-ПОЛИЦИЯ КАУНАСА ИХ ДОЛЖНА ОТБИРАТЬ И СТРОЖЕ ШТРАФОВАТЬ ИНАЧЕ ОНИ НЕ ПОЙМУТ-РАДИКАЛЬНЫЕ МЕРЫ ПРИНЕСУТ И ДЕНЬГИ В БЮДЖЕТ ЛИТВЫ И ПОЛЬЗУ В БЕЗОПАСНОСТИ ДВИЖЕНИЯ-ЗНАЮ

Vair.

Vair. portretas
Virusas manau smegenys paveikė .Važiuoti ir galvoji koks durnius ir kada pasirodys kelyje.Tiesiog kaip galvijai už vairo. Rikiuojasi i kitą eilę neįsitikinęs kad gali, nepagalvojas kad trukdys atvažiuojanciam.Sudaro avarinę situacija ir jam vienodai rodo.Nežinau kas yra mūsų zmogui,ar narkotikai ,ar ilgi sedejinai ,iki paryciu prie kompiuteriu ar dar kas nors. Juk niekur nenuskubėsi ,jeigu pikas,greičiau nebus jeigu lipsi kitai mašinai ant kulnų.Tvarkingai važiuojant nuvaziuosi vistiek greičiau ,nei įvyks eismo įvykis.

Anonimas

Anonimas portretas
ziemos nera ...matyt minko telef.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių