Quantcast

Peiliu vaikams grasinusiam kauniečiui – daugiau nei metų laisvės atėmimo bausmė

  • Teksto dydis:

Peiliu vaikams grasinusiam vyrui Kauno apylinkės teismas skyrė metų ir trijų mėnesių laisvės atėmimo bausmę.

Kaip nurodoma trečiadienį išplatintame pranešime, vyras anksčiau buvo teistas septynis kartus.

Bylos duomenimis, M. A. 2022 metų rugsėjo mėnesį priėjo prie vienos Kauno miesto gimnazijos teritorijoje buvusių vaikų ir išsitraukęs peilį jiems grasino, tokiu įžūliu elgesiu demonstruodamas nepagarbą aplinkiniams ir aplinkai bei sutrikdydamas visuomenės rimtį ir tvarką.

Nustatyta, kad M. A. šią nusikalstamą veiką įvykdė būdamas neblaivus.

Ikiteisminio tyrimo metu vyras dėl jam inkriminuojamos nusikalstamos veikos kaltu neprisipažino, teisminio bylos nagrinėjimo metu kaltę pripažino iš dalies.

Teismas skirdamas bausmę atsižvelgė į tai, kad M. A. šią nusikalstamą veiką padarė būdamas recidyvistu ir tuo laikotarpiu, kai dėl anksčiau įvykdyto smurtinio nusikaltimo jam buvo paskirta vienerių metų laisvės atėmimo bausmė, kurios vykdymas buvo atidėtas dviejų metų laikotarpiui.

Nuosprendis per 20 dienų gali būti skundžiamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kazkokie kliedesiai.........

kazkokie kliedesiai......... portretas
peili vaikams parode ir metai kalejme.....kazkoks anekdotas.jurbarkinis kaukole sudauze mergaitei...ir nesedejo net paros.

na

na portretas
tik grasino metai, o kompozitorių Dobrovolskį užmušusiam Karoliui Pociūnui dabar jis pasikeitė pavardė į Ragutį gavusiam 10 m. kalėjime jis patapo angelu ir atsėdėjęs tik 2 metus paleistas į laisvę...taip žiauriai nužudęs kompozitorių su skėčiu išdūręs akis...vat čia tai nusikaltimas baisus...ir kaip ten kas tik papuola į kalėjimą dauguma angelais patampa...kur tai matyta nužudė žmogų ir 2 metai laisvėje...

Hm...

Hm... portretas
O tuos vaikus patikrino kas ar jie nebuvo apsinarkašine? Patys gal ir puolė žmogų, bet kadangi jau te
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių