Quantcast

Patikrinimas kalinių ligoninėje: per pusantros valandos – du girti darbuotojai

  • Teksto dydis:

Kalėjimų departamentas pranešė šiandien pradėjęs tarnybinį patikrinimą dėl netoleruotinų dalykų Laisvės atėmimo vietų ligoninėje. Per netikėtą įeinančiųjų bei išeinančiųjų į šią įstaigą asmenų patikrinimą nustatytos promilės net dviejų jos darbuotojų organizmuose.

Tai buvo vos pusantros valandos vykusio patikrinimo, pradėto penktadienį septintą valandą ryto, laimikis. Abu neblaivūs asmenys bandė pakliūti į savo darbo vietą.

Ir jaunesniajam specialistui, kurio pareigos – prižiūrėti į šią ligoninę patekusius nuteistuosius, ir bendrosios praktikos slaugytojai, remiantis alkoholio matuoklio, į kurį jiems teko pūsti, rodmenimis, nustatytas lengvas girtumas.

Pareigūno stažas vidaus tarnyboje – dvylika metų ir šeši mėnesiai, slaugytojos – dvylika metų.

Abu jie nušalinti nuo darbo.

Anot Kalėjimų departamento Komunikacijos skyriaus specialistės Ingos Mauricės, šis patikrinimas, kurį surengė jos kolegos iš Imuniteto skyriaus kartu su minėtos ligoninės Saugumo valdymo skyriaus pareigūnais, yra įprastinė jų sistemoje profilaktinė priemonė, kartkartėmis duodanti rezultatus. Sistemos darbuotojai sulaikomi ne tik su promilėmis, bet ir su nuteistiesiems draudžiamais daiktais, kuriuos jiems bandoma neteisėtai įnešti.

Pranešdama apie dar vieno tokio patikrinimo rezultatus Kalėjimų departamento vadovybė akcentuoja, kad bausmių vykdymo sistemos darbuotojams keliami aukšti elgesio standartai. Ir į kiekvieną atvejį dėl netinkamo pareigų atlikimo ar kito darbo drausmės pažeidimo bus reaguojama principingai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Priemonė

Priemonė portretas
O vadovams irgi priemonės taikomos?

Jooooooooooooooo \\\\\.../////

Jooooooooooooooo   \\\\\...///// portretas
Tai kiek atmosfrų pripūtė ???.

taigi jie sedi kalejime pasikeisdami

taigi  jie  sedi  kalejime  pasikeisdami  portretas
draugai kalejime uz grotu --kiti ,,,specialistai,,,pries grotas , jiems viska nesioja pradedant narkotikais ,telefonais , pilnom samagono kanistrom , ir baigiant mergom ir pederastais..... viskas uz pinigus , arba atidirbineja ,kad ju paciu nepardave ir jie nesedi uz grotu kartu su jais...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių