Quantcast

Pasinaudodamas trikoju bandė tapti vyru, bet didelio palaikymo nesulaukė

  • Teksto dydis:

Antradienį internete ėmė plisti trumpas vaizdo įrašas, kaip imituojama arba tikrai vykdoma mobilaus greičio matuoklio vagystė. Panašu, kad veiksmas vyksta Kaune, Varnių g.

„Žiūrėkit, ką radom! Operatorius paliko savo įrangą“, – į trikojį, o po to ir į automobilį atvira bagažine dėmesį atkreipia užsislaptinęs savo tapatybę vaikinas. Pakeistas vaikino balsas, jis slepia ne tik veidą, bet ir galvą. Kapišonas, kaukė ir dar kompiuteriu uždegta akių sritis.

Filmavimui ruošėsi visa komanda, nors ekrane – tik vienas asmuo. Automobilio tikrieji numeriai, kiek įmanoma įžiūrėti, pakeisti į užrašą „Broken“ (angl. „sugadintas“, „sulaužytas“).

Link įrangos žengdamas vaikinas taria „Žiūrėkit, ką padarysim! Būk vyras!“ ir žaibiškai imasi darbo. Atjungia įrangą, ir viską sumeta į šalia esančio automobilio bagažinę. Filmo pabaiga. Neaišku, ar daiktai tikrai priklauso policijai, o gal tai apskritai muliažas. Trikojo pasirinkimas sufleruoja, kad norima sukelti kuo didesnį ažiotažą, nes greičio matuokliai ir baudos už greičio viršijamą yra jautri visuomet daug komentarų sulaukianti tema.

 

 

Neaišku, kaip veiksmas pasisuka toliau.

Nors filmavimo komanda ir atlikėjas, panašu, kad labai stengėsi, tačiau didelio palaikymo nesulaukė. Greičiau pašaipų.

Vieni rašė įsitikinę, kad čia tik spektaklis. Buvo ir raginusių neapsiriboti vienu trikoju, bet nemažai ir tokių, kurie nebuvo sužavėti šio vaizdelio pagrindine idėja.

Sunku diagnozę nustatyti būtų net ir patyrusiam medikui.

„Greitai cypėje galės fokusus rodyti“, – prognozavo vienas komentatorius.

„Sunku diagnozę nustatyti būtų net ir patyrusiam medikui“, – rašė kitas internautas.

„Trūksta proto žmogeliui“, – pridėjo ir  Monika.

Tačiau buvo ir tokių, kurie tokius apsimestinius ar tikrus vaikino veiksmus palaikė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jahns

Jahns portretas
Liuks

Vokietis

Vokietis portretas
Jei esi taip užpikes an trikoju pastatik koki reklamini skida,ar pats atsistok prieš trk. kamera kad ji negalėtu fiksuot greičio,ir atsakingas už trk.tuoj susirinks žaisliukus ir išvažios.

Blefas

Blefas portretas
Кишка тонка.Имитация.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių