Quantcast

Paryčių detektyvas: neblaivus tvoros kalinys sukėlė ant kojų kaimynus, o šie – tarnybas

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio paryčiais Kauno specialiosios tarnybos skubėjo į pagalbą spygliuotoje vielos tvoroje įsipainiojusiam vyrui. Viskas baigėsi tuo, kad jis atsidūrė pas traumatologus.

Kaip teigiama Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėje, pranešimas, kad ant tvoros užlipęs žmogus negali nuo jos nulipti buvo gautas 5.59 val.

Atskubėjus nurodytu Panemunės adresu – prie vieno Vaidoto gatvės triaukščio, nelaimėlis jau buvo ant žemės. Tačiau jo rankoje bei kojoje matėsi spygliuotos vielos padaryti sužalojimai.

Anot ugniagesių, Eriku prisistatęs vyriškis elgėsi neadekvačiai, todėl, sulaukus policijos bei medikų, jis perduotas pastariesiems.

Greitosios medikai patikslino, kad užstrigusysis spygliuotoje vieloje, buvo akivaizdžiai neblaivus ir, išsipainiojęs iš spąstų, kuriuose atsidūrė, dar nukrito ant taip pat nelabai svetingai jį priėmusio krūmo. Apie tai liudijo žaizdos šio nelaimėlio, gyvenančio įvykio vietos kaimynystėje, kūne, dėl ko jis nuvežtas traumatologams.

Kauno policijos atstovė, apibendrindama visą šią sumaištį, portalui kauno.diena.lt teigė, kad jokio ikiteisminio tyrimo dėl šio įvykio nuspręsta nepradėti, nes 43-ejų nukentėjusysis aiškino, jog susižalojo pats. O apie šį įvykį pranešė anonimas, dėl ko taip pat neaišku, ar jis turi kokių nors pretenzijų. Paaiškėjus tokioms aplinkybėms, net nenustatinėtas sumaištį sukėlusio vyriškio blaivumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Padorus zmogus eina pro vartelius ir visai nesvarbu is ko ta tvora pastatyta o tokem dar per ausi prideti reiketu

Regis

Regis portretas
O kokio galo lenda i svetima teritorija.Gal vogti?

Saulė

Saulė portretas
Pagal statybos techninius reglamentus spygliuotą vielą aptvėrimams naudoti draudžiama. Todėl bent jau administracinio pažeidimo procesą policiją privalėjo pradėti tvoros savininkui. Visai nejuokinga, kad žmogus susižalojo. Nebent Kaune Lietuvos įstatymai negalioja.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių