Quantcast

Parodė, kaip buvo sunaikinta tona nelegalaus alkoholio (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Gegužės 18 d. Vilniuje Kauno pareigūnai sunaikino daugiau nei toną nelegalaus alkoholio gaminių. Nelegalūs alkoholio gaminiai buvo sunaikinti prižiūrint specialiai iš kelių institucijų atstovų sudarytai komisijai.

Sunaikinti įvairūs nelegalaus alkoholio gaminiai – naminės degtinės, alaus, sidro, vyno ir kiti alkoholio gaminiai, kurie į pareigūnų rankas pateko iš įvairių Kauno apskrities vietų. Nelegalaus alkoholio naikinimas – ilga ir sudėtinga procedūra, jis sandėliuojamas ir naikinamas tik tada, kuomet tokį sprendimą priima teismas.

Alkoholio naikinimo procesą taip pat prižiūrėjo Policijos Departamento Imuniteto valdybos, Valstybinės mokesčių inspekcijos, Vilniaus teritorinės muitinės, įmonė „Bioineksas“, Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos atstovai.

 

 

Tai – antras nelegalaus alkoholio naikinimas šiemet, pirmąjį kartą buvo sunaikinta apie 10 tonų nelegalių alkoholio gaminių.

Kauno pareigūnai nelegalaus alkoholio naikinimus atlieka bent kartą per ketvirtį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių karo kurstymas, propoganda. Tie Jogailiečiai tundros, Jogaila tik 70 metų pamatė jūra. Pinigus atiduoti laiku. Lietuvos Respublikos antieuropossąjungos atsišaukimų platinimas, eurosąjungosfikacija. Lietuvos Respublikos išdavikai išpažįstantys Velnią veikė tik Lietuvos teise, vardu, slėpdami, teisybę. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, D. Žukauskas, M. Baršys. G. Žaliagiris, A. Venckus. V. Adamkus, A. Kubilius. D. Šermukšnienė. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

Sudegint

Sudegint portretas
Ir pasošyldyt. O padarė ekologinę bombą. Kanalozacijos kirmonai apsinuodijo. Reiks dabar iš Kinijos atsivežti naujų.

Anonimas

Anonimas portretas
jeigu stiprus duotu i ligonines seselems kompresams vaistams leist,kazur panaudotu
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių