Quantcast

Pareigūnai aiškinasi, kas pasisavino svetimą rankinę (padėkite atpažinti)

  • Teksto dydis:

Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės, kuomet balandžio 7 d. apie 11.55 val. Kaune, Raudondvario pl., autobusų sustojimo aikštelėje, pavogta rankinė su asmeniniais daiktais

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 60684 arba 112, arba el. paštu reda.simkute@policija.lt.

Santakos policijos komisariato pareigūnai dėl šios vagystės atlieka ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Čia užsimaskavęs seimo narys!

visa

visa portretas
nauda iš tų kamerų baigiasi Kauno dienos straipsniu su prašymu atpažinti. O jei koks niekadėjas dar užsidėtų akinius, tai visai be šansų surasti, nekalbant apie kapišonus.

...

... portretas
Vasia iš Mariupolio,Azov stal frezuotojas netradicinės seksualinės orientacijos
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių