Quantcast

Parduotuvėje kaukę paprašyta užsidėti kaunietė įsiuto: keikė ir stvėrė apsaugos darbuotoją už plaukų

Antradienio vakarą Kaune, Taikos prospekte, prekybos centre „Iki“ kilo rimtas konfliktas. Į parduotuvę atėjusi moteris nepanoro užsidėti apsauginės kaukės, o sulaukusi apsaugos darbuotojo raginimų kuo greičiau tai padaryti, kibo jam į atlapus.

„Klientė atėjo į parduotuvę – buvo be apsauginės kaukės. Apsaugos darbuotojas paprašė jos užsidėti kaukę, tačiau ji nepakluso. Apsaugos darbuotoją klientė pradėjo plūsti necenzūriniais žodžiais“, – situaciją komentavo prekybos centro „Iki“ komunikacijos vadovė Vaida Budrienė

Apsaugos darbuotojas moteriai kelis kartus pasiūlė nusipirkti apsauginę kaukę, tačiau ji atsisakė. „Tada apsaugos darbuotojas klientę bandė išprašyti iš prekybos salės, tačiau ji nepasidavė ir puolė jį – stvėrė už plaukų, nepaleido, spardė. Buvo iškviesta ir policija, ir greitoji medicinos pagalba“, – vardijo V. Budrienė.

Apsaugos darbuotojas grumtynių metu buvo sužalotas – vyrui nubrozdintas veidas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Reda Zarauskienė portalo žurnalistams patvirtino, kad pareigūnai antradienio vakarą gavo pranešimą apie minėtą konfliktą.

Mūsų tinkle tai tikrai pirmas kartas, kai įvyko tokio smarkumo konfliktas.

„Rugsėjo 7 dieną apie 18 val. Kaune, Taikos prospekte, į prekybos centrą atėjo agresyviai nusiteikusi 45 metų moteris. Ji neklausė apsaugos darbuotojų reikalavimų ir nepanoro užsidėti nosį ar burną dengiančią kaukę. Moteris plūdosi necenzūriniais žodžiais, priešinosi ir bandė sužeisti apsaugos darbuotoją“, – situaciją komentavo policijos atstovė.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ir nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Policijos duomenimis, agresyvi moteris konflikto metu buvo neblaivi, jai nustatytas 2,13 prom. girtumas.

Pasak  „Iki“ komunikacijos vadovės, tokių aršių konfliktų prekybos centre iki šiol nefiksuota. „Mūsų tinkle tai tikrai pirmas kartas, kai įvyko tokio smarkumo konfliktas“, – tvirtino pašnekovė.

„Mažesnių konfliktų buvo pasitaikę pačioje karantino pradžioje, kuomet žmonės nebuvo pripratę prie apsauginių kaukių dėvėjimo. Vėliau tikrai viskas buvo nurimę ir dabar šiek tiek padidėjo, bet tik smulkių konfliktų, kai visgi pavyksta susitarti su klientais – arba jie patys nusiperka kaukes, arba randa kaukes ir užsideda, arba išeina iš parduotuvės. Bet tai siečiau su tuo, kad visuomenėje yra padidėjusi diskusija apie apsaugos priemones ir galimybių pasą. Ateina ir galimybių paso tikrinimo data. Greičiausiai tai tarp tam tikrų visuomenės narių kelia nepasitenkinimą“, – situaciją komentavo V. Budrienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Msnau taip:jeigu jau tu esi apsauginis,tai turi būti pasiruošęs įvairiom situacijom.Ir iš anksto numatyti,kad išgėrusi boba yra mažiausiai du kartus agresyvesnė už diedą.Jeigu tu šito nenumatai,reiškia ne apsaugoj tavo vieta.

Monika

Monika portretas
Hmm… tai gal jau galėtų viešos įstaigos negailėti ir pasidalinti kaukėmis nemokamai, gal išvengtume tokių situacijų? :)

Vika

Vika portretas
Psichine ligone, tokia reikia uzdaryti psichiatrineje. Prie ko cia apsauginis? Jis tik vykdo nurodymus. Tokius neadekvacius reikia gydyti. Nelaiminga sizofrenike, o del jos kencia niekuo detas zmogus.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių