Quantcast

Panerių gatvėje rastas vyro kūnas su smurto žymėmis: įtariamasis sulaikytas

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Kaune užregistruotas pirmasis šiais metais nužudymas. Panerių g., ties Kleboniškio tiltu, rastas negyvas vyras sumušta galva. Pirminiais duomenimis, velionis aptiktas įtariamojo jo nužudymu namų kieme. O tragiškai pasibaigęs judviejų konfliktas susijęs moterimi, kuriai grėsė velionio likimas. 

Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad pranešimas apie rastą vyro kūną su galimai smurto žymėmis buvo gautas 11.37 val.

Jis pasitvirtino. Nuvykus nurodytu adresu sukiužusio statinio kieme rastas negyvas žmogus.

Nustatyta, kad tai – 63 metų vyras.

„Pradėtas tyrimas dėl nužudymo. Pradėjus aiškintis įvykio aplinkybes į policijos įstaigą buvo pristatytas asmuo, bet įtarimai jam dar nepareikšti“, – trečiadienio vakarą teigė O. Vaitkevičienė. 

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Ketvirtadienį Policijos departamentas patikslino, kad sulaikytas 34-erių   įtariamasis, kuriam nustatytas 2,59 prom. girtumas. Jis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, įvykio aplinkybių tyrimą labai apsunkina, kad galimi jo liudytojai buvo neblaivūs. Galiausiai išsiaiškinta, kad viskas, pirminiais duomenimis, įvyko, kai vienas iš šios kartu girtavusios kompanijos dalyvių pradėjo smurtauti prieš savo sugyventinę. O jam į tėvus tikęs nužudytasis bandė moterį užstoti.

Pirminiais duomenimis, šios tragiškai pasibaigusios išgertuvės vyko sugyventinių namuose. Ir tokie lėbavimai čia buvo kasdienybė.

Neatmetama, kad įsiutęs sugyventinis trenkė nužudytajam į galvą kažkokiu įrankiu. Nors mirtiną traumą velionis galėjo patirti ir krisdamas bei trenkdamasis galvą į kietą paviršių.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Įtariamasis – jau teistas. O šioje Panerių gatvės atkarpoje ties Kleboniškio tiltu tai – jau ne pirmas nužudymas.

Buvo nužudytas benamis aptiktas ir tilto viduje esančioje šiluminėje trasoje. Kitas panašaus likimo asmuo buvo rastas gatvės kanalizacijos šulinyje, į kurį slepiant nusikaltimą buvo atvilktas iš žmogžudystės vietos. Pirminiais duomenimis, pastarasis nusikaltimas galėjo būti įvykdytas tame pačiame name, kaip ir trečiadienio atveju, arba kaimyniniame.

Pernai Kauno apskrityje buvo užregistruotas 21 nužudymas. Užpernai – 22. Visi šie sunkūs nusikaltimai buvo atskleisti.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių