Quantcast

Pakaunės gyventojas sulaikytas pačiame vagystės įkarštyje

  • Teksto dydis:

Praėjusį šeštadienį Kauno pareigūnai, gavę pilietiškų asmenų pranešimą, nepraėjus nė pusvalandžiui sulaikė įtariamą ilgapirštį.

Liepos 23 d. apie 23.30 val. gautas pilietiškos moters ir vyro pranešimas, kad pastebėjo įtartiną vyrą, kuris Kaune, Studentų g., automobilių stovėjimo aikštelėje, „tikrina“ stovinčius automobilius. Pranešėjai pamatė, kad vyras įsėdo į paskutinį stovėjusį automobilį „Peugeot“.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai pastebėjo automobilį „Peugeot“ su įjungtu avariniu signalu ir prie vairo sėdintį vyriškį. Pareigūnams pasiteiravus, ką vyras veikia, pastarasis teigė, jog renka daiktus, kurių prašė draugas. Paprašius piliečio išlipti iš automobilio ir pateikti savo asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, vyras išlipdamas iš automobilio kartu su savimi pasiėmė ir kuprinę.

Pareigūnams apžiūrėjus pastarosios turinį, rasti įvairūs rūbai ir multimedija, taip pat paaiškėjo, kad automobilis „Peugeot“ priklauso ne jame sėdėjusiam vyrui. Sulaikytas 32-ejų Kauno rajono gyventojas jau buvo žinomas policijos pareigūnams.

Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Busimi gaidziai muzikai

Busimi gaidziai muzikai portretas
Susliauzia i kauna vogti?

Joo

Joo portretas
Papuole dietockinas pagaliau DDD
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių