Quantcast

Pakaunės gyventojai gali atsipūsti: jų namus, įtariama, siaubę vyrai – sulaikyti

  • Teksto dydis:

Kauno kriminalistai ketvirtadienį sulaikė du vyrus, kurie galbūt vykdė vagystes iš statomų objektų Kauno rajone – Romainiuose ir Garliavos apylinkėse.

Kaip penktadienį pranešė Kauno policija, tą trečiadienį gautas pranešimas, kad apie 5 val. Kaune, Gruodo gatvėje iš statomo namo nenustatyti asmenys, išdaužę langą, pagrobė įvairius statybinius įrankius, susidėjo į automobilį su užsienio valstybei priklausančiais valstybiniais numeriais ir bandė pasišalinti.

Tačiau, pamatę pareigūnus, paliko automobilį ir pasišalino.

Tiriant jau ir anksčiau įvykdytas nusikalstamas veikas Romainiuose ir Garliavos apylinkėse, po intensyvios paieškos,  apie 14 val. kriminalistai Kauno mieste sulaikė du jaunus vyrus – anksčiau teistą vyrą (gimusį 1995 metais) ir anksčiau neteistą vyrą (gimusį 1998 metais).

Jų gyvenamosiose patalpose rasta įvairių statybinių įrankių be įsigijimo dokumentų. Gyventojai, atpažinę iš jų pavogtus statybinius įrankius, gali kreiptis į pareigūnus el. p. jovita.zvirbliene@policija.lt arba tel. 8 37 303 576.

Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams, kurie neliko abejingi ir aktyviai dalinosi įvairiausia informacija, susijusia su įvykdytomis nusikalstamomis veikomis Kauno rajone, bei ragina tai daryti ir toliau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytautas

Vytautas portretas
Kažkokią smulkmę pagavo. Vogė įrankius. O tų, kurie vagia didesnius daiktus kolkas nepagavo. Šaunu, kad dirba policija. Bet užmigt ant laurų nereiktų. Reiktų budinčio ekipažo Romainiuose.

vietinis kaimietis,bet ne nuo Raseiniu

vietinis kaimietis,bet ne nuo Raseiniu  portretas
Romainiai,kaip buvo kaimas taip ir bus dar ilgai,baisios bukles gatves,be saligatviu... kas kad juos prijune prie kito didesnio kaimo,vistiek dar ilgai bus Romainiu kaimas....

tam - Kada--cia sie variugos tai teiseju ,advokatu ,

tam -  Kada--cia  sie  variugos tai  teiseju ,advokatu , portretas
prokuroru -biznis , jie ju neteisia ,jie ju nesodina , jie jiems duokle nesa , sugauti velgi issiperka kysiais , ir dar skoloj lieka todel vel paleidziami ,kad kysio skolas atidirbtu bevogdami....tokiu variugu lietuvoj tukstanciu tukstanciai ir jie visi darbuojasi teiseju ,advokatu ,prokuroru kiseniu papildymuj
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių