Quantcast

Pakaunėje – kriminalistų operacija: sulaikyti vyrai, Vokietijoje pavogę „Audi Q7“

  • Teksto dydis:

Šią savaitę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė asmenis, kurie, kaip įtariama, transportavo užsienyje pavogtą 2015 metais pagamintą automobilį „Audi Q7“.

Lapkričio 10 d. apie 18.30 val., vykdydami vogtų transporto priemonių paiešką, kriminalistai Kauno r., kelyje Rokai-Girininkai-purvininkai, sulaikė automobilį „Audi Q7“, kuris nuo tos pačios dienos ryto ieškotas kaip pavogtas Vokietijoje. Sulaikytas jį vairavęs anksčiau teistas 50-metis vyras. Taip  pat sulaikyti kitu automobiliu „Audi“ važiavę ir, kaip įtariama, transporto priemonę lydėję vyrai – anksčiau teistas 26-erių metų ir į teisėsaugininkų akiratį dar nepatekęs 35-erių. 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

 

 

Vakar buvo sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės sulaikytiesiems skyrimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

irgi savi pagavo

irgi savi pagavo portretas
o saviskai voge, savieji isteisins

kaltu nerasta - kaltos aplinkybes

kaltu nerasta - kaltos aplinkybes portretas
ir visas teismas tuo, kaip ir daugumoje atveju - pasibaigs

Kažin

Kažin portretas
ar verta vargti policijai gaudant tokius, juk tik vargo pridaro advokatams ir teisėjams kai reikia rasti "lengvinančių" aplinkybių ir sumažinti bausmę, arba išteisinti....
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių